De vakmannen van Uitvaartverzorging A. van Pijpen. Boven vanaf links: Menno Lamme, Marcel Buné, John van Deutekom. Onder vanaf links: Anton Blauwendraat, Fons Hilhorst, Niels Bakker
De vakmannen van Uitvaartverzorging A. van Pijpen. Boven vanaf links: Menno Lamme, Marcel Buné, John van Deutekom. Onder vanaf links: Anton Blauwendraat, Fons Hilhorst, Niels Bakker Peter Beijer

Uitvaartverzorging A. van Pijpen: Vakmannen voor een persoonlijk afscheid

31 mei 2023 om 13:00 Zakelijk

SOEST/BAARN Ervaring, deskundigheid en betrokkenheid vormen de kern van het team van Uitvaartverzorging A. van Pijpen. Zes vakmannen; Anton Blauwendraat, Niels Bakker, Menno Lamme, John van Deutekom, Marcel Buné en Fons Hilhorst, staan klaar om nabestaanden te ondersteunen in tijden van afscheid en verdriet.

Anton: ,,In het magazine Vakvrouwen werd ons vrouwenteam geprezen om hun indrukwekkende ervaring van maar liefst 100 jaar. Wij hebben ook geteld en komen maar liefst op 120 jaar ervaring. De vakmannen van Uitvaartverzorging A. van Pijpen, brengen niet alleen deskundigheid maar ook een grote mate van loyaliteit mee. Ons team bestaat uit vertrouwde gezichten die al vele jaren actief zijn in de uitvaartbranche.”

Niels Bakker, schoonzoon van Annelies van Pijpen en Anton Blauwendraat, is in januari 2019 gestart bij De Ark. ,,Sinds 2010 draag ik als uitvaartverzorger al zorg voor alles wat er komt kijken bij een overlijden. Samen met nabestaanden geef ik vorm aan een passend en persoonlijk afscheid. Luisteren, adviseren en organiseren zijn hierbij mijn kerntaken.”

EEN PLEK VAN RUST EN AFSCHEID

Marcel Buné: ,,In ons uitvaartcentrum, genaamd ‘De Ark’ aan de Reigerstraat 17 in Baarn, bieden wij nabestaanden en gasten de mogelijkheid om in een serene omgeving afscheid te nemen. Hier beschikken we over een familiekamer en aula waar men in alle rust samen kan komen. Daarnaast hebben we een professionele verzorgingsruimte en kunnen we ter plekke rouw- en bedankkaarten printen. Alles is onder één dak, waardoor we een complete en zorgeloze service kunnen bieden.”

EEN HECHT BETROKKEN TEAM

Menno: ,,Wij werken in een collegiaal en hecht team, waardoor er weinig verloop is. Dat is een bewijs van de goede en collegiale sfeer bij A. van Pijpen.” Fons Hilhorst kwam na een carrière in de bouw in 2014 bij de uitvaartverzorging werken. ,,We zijn aanwezig in tijden waarin mensen steun en vertrouwen nodig hebben, en dit maakt ons werk waardevol.”

Elke dag is anders leggen Marcel en John uit. ,,We kunnen snel de sfeer inschatten bij de familie van de overledene en weten hoe we met de nabestaanden moeten omgaan. We vinden hierin de juiste balans tussen persoonlijk en zakelijk. Hoewel wij het verdriet niet kunnen wegnemen, kunnen wij wel de zorgen verlichten rondom het laatste afscheid en de verzorging van de overledene.”

BEREIKBAARHEID EN BETROKKENHEID

Anton: ,,Bij Uitvaartverzorging A. van Pijpen begrijpen we dat een overlijden op elk moment kan plaatsvinden. Daarom zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Onze medewerkers nemen persoonlijk de telefoon op en staan altijd klaar om te ondersteunen in een verdrietige periode. We zijn een vast ijkpunt voor de familie en zorgen ervoor dat ze zich gesteund voelen gedurende het hele proces.”

VAKMANNEN MET HART VOOR HUN WERK

Een betrokken en ervaren team van vakmannen die de zorg dragen voor een persoonlijk afscheid, dat zijn de mannen van Uitvaartverzorging A. van Pijpen. Anton, Niels, Menno, John, Marcel en Fons staan klaar voor ondersteuning, begeleiding en advies tijdens moeilijke tijden. Anton: ,,Vertrouw op onze expertise en betrokkenheid om samen een passend en persoonlijk afscheid te realiseren. Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze locatie ‘De Ark’ in Baarn. Wij zijn er om u te helpen.”

Uitvaartverzorging A. van Pijpen BV Reigerstraat 17, Baarn 035- 541 4433 www.avanpijpen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie