Bij Wittenberg Emil Frey Schadeservice in Baarn ben je aan het juiste adres voor vakkundig en professioneel schadeherstel.
Bij Wittenberg Emil Frey Schadeservice in Baarn ben je aan het juiste adres voor vakkundig en professioneel schadeherstel. Peter Beijer

De kunst van autoschadeherstel bij Wittenberg Emil Frey Schadeservice

31 mei 2023 om 12:00 Zakelijk

SOEST/BAARN Schade aan je auto? Geen zorgen! Bij Wittenberg Emil Frey Schadeservice in Baarn ben je aan het juiste adres voor vakkundig en professioneel schadeherstel. De vaklieden van het schadebedrijf zorgen ervoor dat jouw auto weer in perfecte staat wordt hersteld, zodat je snel en veilig de weg op kunt.

Bedrijfsleider Farid Aissati van Wittenberg Emil Frey Schadeservice aan de Saturnusweg 10 vertelt: ,,Met onze jarenlange ervaring en expertise in de autoschadeherstelbranche streven wij naar perfectie in schadeherstel. Wij doen er alles aan om jouw auto van een auto met schade te transformeren tot een gloednieuw voertuig.”

KLANTENSERVICE

Farid benadrukt het belang van een hecht team en een goede werkomgeving bij het schadebedrijf. Een goede klantenservice is daarbij van groot belang. ,,Klanten moeten zich gehoord en geholpen voelen, en er wordt duidelijk gecommuniceerd over het hele schadeproces. Wij streven ernaar om de klant te ontzorgen wanneer hij of zij met schade te maken krijgt. Wij bieden (afhankelijk van de verzekering van de klant) vervangend vervoer en een haal- en brengservice binnen een bepaalde straal aan.

FABRIEKSNORM

,,Bij ons wordt elke auto volgens de fabrieksnorm gerepareerd”, legt Farid uit. ,,Er wordt gebruikgemaakt van moderne uitleesapparatuur en alle herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksrichtlijnen. Het team kan de benodigde productinformatie zelf opvragen, waardoor ze altijd up-to-date zijn en de beste kwaliteit kunnen leveren.”

,,Als erkend schadeherstelbedrijf werken wij samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen, waaronder Achmea, Schadegarant, Topherstel, Univé en vele anderen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw verzekering bij ons terecht kan. Mocht je twijfelen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Ons betrouwbare team van ervaren schadeherstellers staat klaar om jouw auto weer in topconditie te brengen.”

HYUNDAI

,,Naast onze specialisatie in schadeherstel zijn wij ook actief als Hyundai- en Honda-dealer, namelijk Hyundai Wittenberg en Honda de Bois. Als erkend dealer van deze gerenommeerde automerken kunnen wij je voorzien van de beste service en advies op het gebied van Hyundai- en Honda-auto’s. Wij zijn aangesloten bij BOVAG en bieden vier jaar garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen. Zelfs als de fabrieksgarantie op de carrosserie nog geldig is, wordt deze garantietermijn integraal voortgezet voor de herstelde delen, mocht je die dreigen te verliezen. Op deze manier belonen wij jouw vertrouwen in ons werk met een uitstekende service.”

Farid vertelt tot slot: ,,Wij begrijpen dat een auto een belangrijk bezit is en dat schade aan je auto vervelend is. Daarom streven wij ernaar om elke schade vakkundig te herstellen, zodat jouw auto er weer als nieuw uitziet. Neem contact met ons op en wij staan voor je klaar om jouw auto weer in topconditie te herstellen.”

www.emilfreyschadeservice.nl/vestigingen/baarn
Saturnusweg 10 – Baarn
tel: 035 541 40 40

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie