Volvo heeft van een nieuw elektrisch model een tipje van de sluier opgelicht.
Volvo heeft van een nieuw elektrisch model een tipje van de sluier opgelicht. Volvo Serva A28

Serva A28 blij lancering van nieuwe EX90

28 december 2022 om 08:00 Zakelijk

,,De nieuwe EX90, een volledig elektrische familie-SUV die zijn tijd ver vooruit is als het gaat om actieradius (tot wel 600 kilometer), laadtijd (binnen 30 minuten naar 80%) en veiligheid. Het is de veiligste auto ter wereld die op dit moment gemaakt wordt. En ondanks al deze nieuwe technologieën beschikt de EX90 over de ruimte voor zeven personen en bagage’’, aldus Kroon.

NIJKERK Het klimaat neutrale pand van Serva A28 in Nijkerk sluit nauw aan bij de toekomst die Volvo met het merk en Serva voor ogen heeft. ,,Wij gaan met het merk Volvo een heel mooi nieuw state of the art product krijgen”, zegt Enrico Kroon van Serva.

DUURZAAM Dit sluit mooi aan op de doelstelling die Serva A28 twee jaar geleden al heeft gesteld. ,,De weg naar een klimaat neutrale en emissievrije toekomst is wat ons betreft al begonnen. De duurzaamheidsambitie van zowel de EX90 als ons bedrijf raken elkaar. ,,De showroom en werkplaats voorzien zichzelf van het jaarlijkse stroomverbruik op een duurzame manier. ,,Ons bedrijf staat volledig in het kader van duurzaamheid.’’

ABONNEMENT Duurzaamheid brengt een volledig nieuwe gebruikerservaring. Naast de compleet nieuwe technologieën, lanceert Volvo een flexibel maandabonnement, Care by Volvo. Het abonnement kent slechts drie maanden opzegtermijn. Je zit niet vast aan bijvoorbeeld een lease of lening van 36 maanden.

TOEKOMST Volvo zal in de toekomst meer en meer duurzaam ondernemen. De Volvo EX90 dus, zet ook de toon voor alle nieuwe Volvo’s die hierna gaan komen. Tijdens de presentatie begin november in Zweden was kortstondig het silhouet van een ander onbekend model te zien. Het lijkt erop dat deze nieuwkomer de volgende elektrische auto is die Volvo aan zijn portfolio toevoegt. In 2030 wil de autobouwer een fabrikant zijn van enkel en alleen elektrische auto’s. ,,Tot die tijd… zullen wij een tipje van de sluier oplichten’’, besluit Kroon. Over levertijden, prijzen en specificaties gelieve contact op te nemen met Serva A28.

Informatie: Serva A28. Arkerpoort 6, 3861 PS Nijkerk. Tel.: 033 247 27 50. www.servamobility.nl.

Maureen van Goethem
Deel dit artikel via:
advertentie