Frank Moraal: ,,De Salt Lake City is de Trendkeuken van 2021. Een goede keuze van Casper en Angelique!"
Frank Moraal: ,,De Salt Lake City is de Trendkeuken van 2021. Een goede keuze van Casper en Angelique!" Peter Beijer

Keukendepot Soesterberg adviseert op persoonlijke maat

19 mei 2021 om 11:00 Zakelijk

SOESTERBERG Angelique en Casper wonen in Vathorst. In de Amersfoortse nieuwbouwwijk hebben zij het interieur van hun woning gestript en opnieuw opgebouwd. De reden? Samen iets nieuws beginnen. Frank Moraal van Keukendepot Soesterberg adviseerde het stel in de keukenkeuze.

,,Wij komen allebei uit een langdurige relatie”, vertelt Angelique (36). ,,Het was voor ons geen optie om in het interieur en de omgeving van een van ons samen verder te gaan. In een huis ligt de historie van een ‘vorig leven’. Wij gaan nu verder in mijn woning, maar dan met een volledig nieuw interieur.”

BETAALBAAR ,,Zo kunnen wij met een schone lei verder”, vult Casper (38) zijn vrouw aan. ,,Wij hebben een samengesteld gezin met vier kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar. Een druk huishouden, maar wel gezellig natuurlijk. We waren op zoek naar een nieuwe keuken, die efficiënt, gebruiksvriendelijk en betaalbaar moest zijn. We kregen de tip om op bezoek te gaan bij Keukendepot in Soesterberg.”

Frank had het goed gezien. Uiteindelijk kozen we voor de Salt Lake City met de sfeervolle zwarte look en chique uitstraling

NIEUWE LOOK Angelique en Casper gingen begin maart coronaproof ‘op de koffie’ bij Frank Moraal, vestigingsleider van Keukendepot. ,,Na een goed gesprek was het mij duidelijk. Deze mensen kozen twee jaar geleden voor elkaar. Zij willen graag iets van hun beider en niet van hun oude leven. Een nieuwe look, eigentijds en modieus met veel verrassende mogelijkheden. De Stamford Zwart Beton en de Salt Lake City pasten in het plaatje dat ik voor ogen had.” Casper: ,,Frank had het goed gezien. We hebben uiteindelijk gekozen voor de Salt Lake City. De sfeervolle zwarte look gaf de doorslag.

CHIQUE Frank: ,,De Salt Lake City is de Trendkeuken 2021 met een greeploos design voor een zeer voordelige prijs! Een moderne hoekkeuken met een chique uitstraling. De fronten in de kleur Titan-donker zorgt voor een fraaie nieuwe plek. De speelse wandplank en het werkblad van toplaminaat maken het helemaal af. Een keuken waarmee je woning een luxe uitstraling krijgt en waarmee je van alle comfort bent voorzien.”

BESPAREN Casper en Angelique hebben de keuken half april geïnstalleerd. ,,Wij konden geld besparen door de installatie zelf te doen. Gelukkig hebben we een stel handige vrienden die ons geholpen hebben. Wat prettig was: alle spullen werden in een keer geleverd. Dus we konden direct aan de gang. We zaten niet al te lang in de rommel en het vooruitzicht naar een mooie nieuwe keuken en een volgende stap in ons leven maakten ons gelukkig.”

MAATWERK ,,Een keuken hoeft niet duur te zijn”, vertelt Frank Moraal. ,,Comfort en luxe mogen betaalbaar zijn. Het gaat bij ons advies om service en maatwerk. Elk huis heeft een andere ruimte en oppervlakte. Daarbij houden we ook rekening met de lichtinval, deuren, ramen, noem maar op. Wij kunnen voor elke plek de beschikbare ruimte benutten. Voor elke portemonnee en elke beschikbare ruimte kunnen wij een droomkeuken realiseren. De keukens bij Keukendepot zijn tegen een vaste prijs. Onderhandelen is niet nodig. De prijs overstijgt in de meeste gevallen de 4000 euro niet. De luxere designkeukens zijn circa 6000 euro, dat is echt de top en alles tegen uitgebreide garantie.”

Door Peter Beijer

Een detailopname van de Salt Lake City. ,,De sfeervolle look gaf de doorslag...
De nieuwe keuken van Angelique en Casper voldoet aan alle verwachtingen.
Keukendepot is te vinden aan de Richelleweg 1 in Soesterberg.
advertentie
advertentie