Van Ellen Slaapspecialist
Van Weedestraat 16
3761 CE Soest
035 6317351
info@slaapspecialistvanellen.nl, https://slaapspecialistvanellen.nl/
Van Ellen Slaapspecialist Van Weedestraat 16 3761 CE Soest 035 6317351 info@slaapspecialistvanellen.nl, https://slaapspecialistvanellen.nl/ Peter Beijer

Slaapspecialist Van Ellen: ‘Geen rugpijn met goed matras en bed’

3 maart 2021 om 12:00 Zakelijk

SOEST Winkelen op afspraak. Bij Slaapspecialist Van Ellen kan prima gebruik gemaakt worden van deze versoepeling van de coronamaatregelen. Thierry van Ellen van de slaapwinkel aan de Van Weedestraat is blij dat de winkel weer open kan. ,,Een bed of matras kopen is niet echt een impulsaankoop. Dat kan prima op afspraak.”

Thierry van Ellen, eigenaar van beddenwinkel Slaapspecialist Van Ellen aan de Van Weedestraat 16, is de slaapspecialist van Soest. De slaapbranche is volgens Thierry niet simpelweg het verkopen van bedden, matrassen en beddengoed. ,,In deze branche gaat het vooral om goed advies. Ik ben geen dokter, maar door het adviseren van een goed matras en bed kan ik wel veel gezondheidsproblemen voorkomen.”

VERKEERDE LIGHOUDING ,,Rugklachten kunnen ontstaan door een slechte nachtrust en een slechte nachtrust kan weer ontstaan door een verkeerd matras, onjuiste lighouding, een verkeerd kussen of een doorgezakte of verouderde bedbodem. Rugpijn wordt veroorzaakt door de overspanning van spieren rond de rug. De spieren trekken aan je rug en zorgen voor de beginnende pijn in je onderrug. Tijdens de dagelijkse bezigheden kan de rug zich niet ontspannen. Maar juist in bed kan rugpijn ontstaan of verergeren door een slechte drukverdeling en/of onvoldoende ondersteuning. Je spendeert gemiddeld acht uur per dag in bed, wat de kans vergroot dat een slechte lighouding of positie je rugklachten erger maken.“

Ieder persoon is uniek. We hebben geen van allen hetzelfde lichaamsprofiel

Een afspraak maken met de experts van Slaapspecialist Van Ellen is volgens Thierry de eerste stap om rugklachten te voorkomen. ,,Een ergonomische boxspring zorgt voor een flinke impuls voor een kwalitatief goede nachtrust. Waarom zou je het bed niet aanpassen aan je lengte en gewicht? Ieder persoon is uniek. We hebben geen van allen hetzelfde lichaamsprofiel. We verschillen allemaal van kledingmaat, schoenmaat, brilsterkte. Waarom zou er dan wel een standaardbed zijn?”

EIGENSCHAPPEN ,,Het doel van een matras is ondersteuning bieden, net zoveel als dat jouw lichaam nodig heeft. Het kiezen van het juiste matras bij rugklachten kan lastig zijn. Ieder matras en ieder materiaal is anders. Zo hebben wij koudschuim-, traagschuim-, latex- en pocketveringmatrassen. Elk matras heeft haar specifieke eigenschappen die zorgdragen voor een comfortabele nachtrust.”


GEZONDER ,,Met een ergonomisch bed en een matras op maat slaap je beter en ben je fitter, gezonder en gelukkiger. Wij hebben de gerenommeerde merken Avek, Caresse, Pullman, M line, Velda en Eastborn. Daarnaast hebben we diverse matrassen op voorraad en kun je momenteel genieten van stapelkortingen. Wij kijken samen met jou naar jouw situatie, en adviseren je hier graag over. Op naar een goede nachtrust zonder klachten! Maak snel een afspraak!”

advertentie
advertentie