Afbeelding
Harry Kleine

Proef bij SMAAK Keukens hoe mooi een keuken kan zijn

3 april 2024 om 14:00 Zakelijk

SOEST Mark en Bart Eigenhuis hebben meer dan een kwart eeuw ervaring in advies, verkoop, ontwerp, installatie en leveren van keukens. De broers startten twee jaar geleden een nieuwe ‘keukenbeleving in Soest’. 

SMAAK Keukens aan de Birkstraat 101, tussen Middelman Wonen en Pronto, biedt volgens Bart letterlijk en figuurlijk maatwerk voor de keukenliefhebbers. Samen met broer Mark heeft hij de nodige ervaringsjaren in de keukenbranche. ,,Tot 2018 hebben wij 25 jaar lang een groot keukenbedrijf gehad. Dat hebben wij verkocht. Wij hebben vier jaar later besloten om opnieuw een keukenzaak te beginnen onder de naam SMAAK Keukens. Kleinschaliger, met korte lijnen. Het resultaat heeft de verwachtingen ruimschoots overtroffen ons team bestaat inmiddels inclusief onszelf uit tien medewerkers.”

TECHNISCHE SNUFJES

Mark: ,,Wij spelen in op alle trends in keukens. Je kan bij ons stap voor stap je ideale keuken samenstellen. De keuze is letterlijk eindeloos. Loop maar eens mee naar de monstercollectieruimte/stalenkamer.”

We nemen de tijd. We willen niet klanten druk voelen tijdens het aankoopproces

De monstercollectieruimte/stalenkamer is een aparte ruimte waarin een enorme hoeveelheid verschillende stalen en voorbeelden te zien zijn. Mark legt uit: ,,Elke ruimte, situatie en smaak is per persoon anders. Daarom hebben we deze kamer ingericht. Met onze uitgebreide stalen- en materialencollectie kunnen we jouw unieke SMAAK Keuken samenstellen en je de laatste trends en technische snufjes laten zien. Bijna alles is mogelijk tegen een scherpe prijs! Bij SMAAK Keukens vind je een passende keuken geheel naar je eigen smaak. Wij begrijpen dat het kiezen van een nieuwe keuken uitdagend is, maar dat dit ook heel leuk kan zijn.”

ZELF SAMENSTELLEN

Bart: ,,Met zoveel stijlen, kleuren en materialen zijn de mogelijkheden eindeloos. Inspiratie genoeg in onze SMAAK Studio en wij laten je graag kennis maken met materialen. Met behulp van 3D-animatie kunnen wij een keuken geheel naar eigen unieke smaak samenstellen.”

Op de fraaie website van SMAAK Keukens delen klanten in woord en beeld hun verhalen, waarmee de meest overtuigende vorm van reclame wordt gecreëerd: namelijk de ervaringen van echte mensen. Bart vertelt over de feedback van de SMAAK Keukens-klanten. ,,De kernwaarden van SMAAK Keukens komen duidelijk naar voren. Bij ons staan tevreden klanten centraal, dit zit letterlijk in ons DNA, help klanten zoals je zelf ook geholpen wilt worden, zowel voor als na de koop. We reageren direct op vragen en behoeften van klanten en dat wordt zeer gewaardeerd. Een opmerking die perfect aansluit bij de filosofie van SMAAK Keukens is dat wij de tijd nemen en dat klanten geen druk voelen tijdens het aankoopproces. Dit is dus precies waar SMAAK Keukens voor staat. Wij begrijpen dat de aanschaf van een keuken een belangrijke beslissing is die zorgvuldig overwogen moet worden.”

De keuze is enorm. We hebben een monstercollectie

Binnenlopen bij SMAAK Keukens kan en mag altijd vertellen de broers. ,,Maar wil je zeker zijn dat een teamlid tijd voor je heeft, bel ons voor een afspraak of vul ons contactformulier op onze website in.”

www.smaakkeukens.nl
035 - 200 50 45
Birkstraat 101

advertentie
advertentie