De Soester fractievoorzitters belichten de tweede kamerverkiezingen.
De Soester fractievoorzitters belichten de tweede kamerverkiezingen. Hans Veltmeijer

Soester politici geven uitleg en visie op tweede kamerverkiezingen

3 maart 2021 om 07:00 Politiek

SOEST De voorzitters van de twaalf gemeenteraadsfracties geven dinsdag 9 maart uitleg over en hun visie op de tweede kamerverkiezingen. Dat doen ze tijdens een online uitzending,van 19.00 tot 21.00 uur.

Nu de landelijke politici over elkaar heen rollen op de buis, de verlanglijstjes en bijbehorende doorrekenmodellen met regelmaat voorbij komen, duizelt het menig kiezer van al die cijfers en meningen. Corona aanpak, milieu, economie, kernenergie. Maar waar gaat het nu echt over bij deze verkiezingen op 17 maart? Wat zijn de achtergronden, feiten en fabels en natuurlijk, wat zijn de voors en tegens van elke landelijke partij?

Daarom houdt Cultureel Centrum De Rank op dinsdag 9 maart een live stream over de tweede kamerverkiezingen. De twaalf fractievoorzitters van de Soester gemeenteraad partijen gaan erover vertellen aan de hand van vragen van de presentatoren. In twee uur tijd nemen Thari Schroder en Jean Heijl de kijker mee in het landschap van de landelijke politiek.

Vanwege de corona maatregelen kan er geen publiek aanwezig zijn bij deze interviews. De link voor de livestream is: www.cultureelcentrumderank.nl/livestream.

De livestream is ook te bekijken via de facebookpagina en het Youtube kanaal van Cultureel Centrum de Rank. De aanvang van deze online bijeenkomst is 19.00 uur.

advertentie
advertentie