5 oktober: Remy Evers.
5 oktober: Remy Evers. Anneloes van den Adel

Cabaret in Idea Soest op 5 en op 8 oktober

Podiumkunsten

SOEST De wereld bekijken met humor, dat is wat Remy Evers en Naeeda Aurangzeb doen. Ze zijn allebei bijzondere mensen, die verbaasd zijn over de wereld om ze heen. Ze ontdekken het leven en verbazen zich over wat volgens anderen de normaalste zaak van de wereld is. Met hun eigen kijk op deze realiteit, zijn ze beiden volgende week te zien in Theater Idea.

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) doet in zijn voorstelling ‘Gewoon Remy’ de ultieme poging om iets van het leven te maken. Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was:,,Remy jij bent een bijzonder kind, jij bent anders dan alle andere kinderen.” En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, andere kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Een reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden.

Donderdag 6 oktober, 20.15 uur, 17,50 euro.

ANEKDOTES Naeeda Aurangzeb, journalist, presentator en schrijver. geeft in ‘365 DAGEN IK’ ons een kijkje in haar leven. Toen ze drie was, verhuisde ze vanuit Pakistan naar Nederland. Voor haar boeken 365 dagen Nederlander en Hé, lekker ding - 365 dagen vrouw verzamelde ze geestig-gênante anekdotes over wat ze als Nederlander en als vrouw meemaakte. In de theaterspecial neemt ze haar publiek mee in wat deze met háár doen en hoe ze die gevat pareert.

Zaterdag 8 oktober, 20.15 uur, 19,50.

Tickets: www.kunstenhuisidea.nl.

8 oktober: Naeeda Aurangzeb.
advertentie
advertentie