Expedition Next Level: voor meer zelfvertrouwen bij jongeren
Expedition Next Level: voor meer zelfvertrouwen bij jongeren Dennis Deelen

Tweedaags event voor meer zelfvertrouwen voor jongeren van Soest

21 september 2023 om 15:57 Overig Deel je nieuws

Voor het 3e jaar op rij organiseert Teens on Fire in de herfstvakantie Expedition Next Level, voor jongeren van klas 1, 2 en 3 van Soest. Het event vindt plaats op 16 en 17 oktober bij de StayOkay in Utrecht-Bunnik, midden in de natuur van Landgoed Rhijnauwen.

Expedition Next Level is voor jongeren die nog wat zekerder willen worden, meer sociaal-emotionele vaardigheden kunnen gebruiken of nieuwe vrienden willen maken. Op het programma staan onder andere energieke groepsopdrachten, uitdagingen met vuur en ijs en persoonlijke bokscoaching. En ook dit jaar zijn weer nieuwe onderdelen toegevoegd! Twee dagen lang energie voelen, lachen, lekker jezelf zijn in de groep, buiten zijn, lef hebben en nog beter weten waar je goed in bent en hoe je die talenten inzet. Een boost voor je zelfvertrouwen samen met leeftijdsgenoten uit de regio Utrecht-Amersfoort. 

De events van Teens on Fire helpen op een speelse, ervaringsgerichte manier bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, onder begeleiding van ervaren jongerencoaches.

Omdat Teens on Fire er is voor álle tieners, wordt er geen entreeprijs gevraagd. Na afloop krijgen ouders de mogelijkheid voor een vrijwillige donatie, zodat Teens on Fire verder kan met haar missie: All teens on fire.

Aanmelden kan via www.teensonfire.nl/aanmelden. Teens on Fire neemt dan contact op voor een korte intake.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie