Remmert Velthuis, bas-bariton; Naomi Amaranta, sopraan ; Maurice van Schoonhoven, piano.
Remmert Velthuis, bas-bariton; Naomi Amaranta, sopraan ; Maurice van Schoonhoven, piano. Arla Krikke

Uniek operaconcert zoekt sponsors

21 september 2023 om 13:44 Overig Deel je nieuws

Er staat in november iets bijzonders te gebeuren in Den Dolder. Voor alle liefhebbers van klassiek en opera organiseert Citymarketing Den Dolder een uniek concert: Opera in Den Dolder!

Citymarketing Den Dolder is een particulier initiatief van Arjan van Bommel. Hij was eerder betrokken bij de oprichting van DenDolder.nl, de website voor en door Doldenaren. Deze is inmiddels voorgezet in een stichting en hij is nu actief in een volgend project voor het dorp.

Arjan: “Door mijn werk voor DenDolder.nl ben ik goed bekend in het dorp. Ik was onder de indruk van deze Haarlemse muzikanten en zag wel een kans deze naar ons dorp te halen en daarmee de regio Zeist met hen te laten kennismaken”

Na het wegvallen van het cultuurpodium Den Dolder was het lokale cultuuraanbod aan klassieke muziek zeer beperkt. Voor aanbod is men hier aangewezen op Zeist, of nog verder in Amersfoort of Utrecht. Daarom ontstond het idee om mensen uit Zeist en omgeving nu eens te verleiden om naar het dorp Den Dolder te komen voor een bijzondere muzikale ervaring.

“Laat dit concert een goede reden zijn om eens een bezoekje te brengen aan dit mooie dorp dat onze gemeente rijk is. Het is mooi te combineren met een wandeling en kennis te maken met de vele kunst in het dorp.” : https://dendolder.nl/woont/kunstroute/

Het publiek gaat een avond lang genieten van een muzikale reis langs de mooiste pareltjes uit de operageschiedenis. Twee talentvolle operazangers en een sterpianist zullen de bezoekers onderdompelen in de mooiste aria’s uit de grote opera’s. Van Händel tot Puccini, van Monteverdi tot Bizet; de grootste operacomponisten komen voorbij op deze avond. Onder het genot van een gratis drankje kunnen de operaliefhebbers verder kennis maken met elkaar.

Om deze muzikale avond betaalbaar en toegankelijk te houden is het project in deze fase hard op zoek naar financiële steun voor dit event. Met voldoende steun hoeft de prijs van ticket niet boven €20 uit te komen.

Bedrijven organisaties die hun naam willen verbinden aan dit concert kunnen vrijblijvend meer informatie aanvragen via: events@dendolder.nl

De geplande datum is vrijdagavond 10 november 2023 in de Maria Christinakerk in Den Dolder.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie