Afbeelding
canva

Een liefdevolle knuffel voor iedereen die dat nodig heeft

22 november 2022 om 21:18 Overig Deel je nieuws

De Kerst-Knuffel-Tas is een goed gevulde tas, waarmee we als Renew rond Kerst mensen die een knuffel heel goed kunnen gebruiken, een hart onder de riem willen steken. Deze Kerst-Knuffel-Tas is bedacht in 2020, toen het door de covid-maatregelen niet meer mogelijk was om mensen te knuffelen. Door deze tas kregen ze als het ware alsnog een dikke knuffel.

Ontvangers van de kerst-knuffel-tas worstelen vaak met problemen, ziekte of financiële problemen. Juist in de dagen rond Kerst kan een gevoel van eenzaamheid en verdriet zo sterk zijn. Daarom willen we juist in deze tijd een warme knuffel geven aan die mensen die het zo goed kunnen gebruiken.

De actie sloeg zo goed aan en we ontvingen zulke mooie reacties dat we besloten om de actie te blijven voortzetten. Daarom hebben we ook vorig jaar deze actie gedaan en organiseren we ook dit jaar weer een Kerst-Knuffel-Tassen actie.

Helpt u ons om deze medemensen gezien, geliefd en gehoord te laten voelen?

Iemand aanmelden

Omdat wij niet iedereen kennen, doen we dat door iedereen de gelegenheid te geven om mensen aan te melden via het formulier op onze website. We willen 250 tassen vullen en uitdelen, daarom kunnen alleen mensen aangemeld worden in de regio: Soest - Soesterberg - Amersfoort - Baarn.

Kent u iemand die dit gebaar echt goed kan gebruiken, dan kunt u die persoon of dat gezin aanmelden via onze website www.kerstknuffeltas.nl.

We gaan er vanuit dat de aanmelder de tas ook zelf bezorgd, juist omdat diegene deze persoon beter kent en het daarmee persoonlijker wordt. Er zal in de tas ook een kaart zitten, waarop de aanmelder een persoonlijke boodschap kan schrijven.

Mocht het zelf bezorgen echt niet lukken, dan doen we dat vanuit Renew.

Sponsoring

Om deze actie mogelijk te maken, zijn we als stichting Renew volledig afhankelijk van donaties. Verreweg de meeste kosten maken we voor de inhoud van de tassen en donaties komen volledig ter beschikking van het mogelijk maken van deze actie.

De tassen willen we graag vullen met leuke en nuttige producten, etenswaren, waardebonnen, een kerstwens en natuurlijk een knuffel. Er zal geen contant geld in de tassen zitten. De inhoud willen we zoveel mogelijk laten sponsoren door (lokale en regionale) ondernemers.

Draagt u de Kerst-Knuffel-Tas een warm hart toe en wilt u ons financieel ondersteunen? Dat kan door middel van de online doneer functie of de hierboven genoemde website. 

Onze stichting is ANBI gecertificeerd.

Mocht u persoonlijk of als bedrijf op een andere manier willen bijdragen, bijvoorbeeld d.m.v. het aanbieden van waardebonnen, goederen en/of diensten om de tassen te vullen, dan wordt dat zeer gewaardeerd. Neem in dat geval contact op via sponsoring@kerstknuffeltas.nl.

Contact

Voor meer informatie over de actie of voor vragen over de mogelijkheden, kunt u de website bezoeken of ons mailen (team@kerstknuffeltas.nl). Ook op Facebook en Instagram zijn we te vinden, als Kerst-Knuffel-Tas.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie