De ballon is veilig geland.
De ballon is veilig geland. Christine Schut

Soesters de lucht in met de Soester Courant

11 juni 2021 om 08:38 Overig

SOEST Abonnees Remko en Sophie Smitsman uit Soesterberg en ondernemer Wilco Wernsen (Bowling Overhees) hebben op uitnodiging van de Soester Courant een ballonvaart gemaakt. De vlucht was eerder gepland op 30 september 2020, maar ging toen niet door vanwege het slechte weer.

Om kans te maken op een ballonvaart, moesten lezers vorig jaar aangeven waarom iemand een plek in de mand verdient. Beiden mochten de lucht in. Remko Smitsman gaf aan dat hij graag met zijn dochter Sophie de vlucht wilde maken omdat dat een wens was geweest van hun overleden echtgenote en moeder. Beiden genoten.

Een vlucht boven Baarn en Soest was helaas niet mogelijk. Het maakte het plezier niet minder. De vlucht ging van Maarsbergen naar Barneveld, de thuishaven van uitgever BDUmedia. Naast Soesters zaten de Baarnse ondernemer Gert-Wim Hogeveen en abonnees Elly en Pamela Meijer uit Baarn in de mand en redacteur Christine Schut. Voor alle passagiers was het de eerste keer dat ze een ballonvlucht maakten. Na een perfecte landing in een weiland, was er een borrel op de goede afloop.

Door Christine Schut

Remko en Sophie Smitsman uit Soesterberg
Wilco Wernsen.
advertentie
advertentie