Afbeelding
Jan van Steendelaar/ Eempers

Opvallende koe in weiland Stadhouderslaan-Korte Brinkweg

13 augustus 2020 om 11:51 Overig

SOEST Er zijn verschillende manieren om iets te koop aan te bieden. De beste is altijd nog een opvallende. Dat kan in een gedrukte advertentie zijn of via andere media, maar je kunt ook zelf een creatieve manier bedenken om belangstelling voor een product te trekken. Dat moet de eigenaar van een weiland op de hoek Stadhouderslaan-Korte Brinkweg hebben gedacht toen hij besloot een stuk grond te koop te zetten.

Jan van Steendelaar

En wat kun je dan beter doen dan bij het te koop-bord een koe neer te zetten, die immers in de wei thuishoort. Een levende koe zou de ruimte benutten, dus daarom koos de verkoper voor een koe die netjes op z’n plaats blijft. Bovendien geen zwart- of roodbonte, maar een koe in een veel opvallender kleur: oranje.

Daar heeft hij in zoverre succes mee dat voorbijgangers er haast niet omheen kunnen. Het is een blikvanger van de eerste orde en de laatste tijd misschien wel het meest gefotografeerde object in Soest. Zoals 'het beest’ er nu staan, in z’n eentje, maar soms schromen voorbijgangers niet om een selfie te maken of zich te laten fotograferen.

Of deze manier van adverteren al succes heeft gehad wat betreft het aantal biedingen is niet bekend.

advertentie
advertentie