De leerkrachten Van Laanen en mevrouw Doosje (beiden mentor gymnasium en docent klassieke talen) gingen zelfs met een oldtimer op pad om mentorleerlingen te verrassen.
De leerkrachten Van Laanen en mevrouw Doosje (beiden mentor gymnasium en docent klassieke talen) gingen zelfs met een oldtimer op pad om mentorleerlingen te verrassen. Baarnsch Lyceum

Geslaagde examenkandidaten Baarnsch Lyceum thuis verrast

12 mei 2020 om 15:42 Onderwijs

SOEST In de huidige situatie gaan de examens dit schooljaar net even wat anders dan de meeste mensen gewend zijn. Op maandag 11 mei werd vastgesteld welke leerlingen van Het Baarnsch Lyceum op dat moment officieel geslaagd waren voor hun schoolexamen havo, atheneum en gymnasium. Ook leerlingen die vertraagd of versneld examen doen kregen hun uitslag te horen. Heel veel leerlingen konden de vlag al uithangen.

Om de feestelijkheid luister bij te zetten, gaan mentoren in de week van 11 tot en met 15 mei de geslaagde kandidaten persoonlijk (maar coronaproof) feliciteren en brengen een cadeautje namens de school. De leerkrachten Van Laanen en mevrouw Doosje (beiden mentor gymnasium en docent klassieke talen) gingen zelfs met een oldtimer op pad om de mentorleerlingen te verrassen. ,,Het is geweldig om elkaar in zo'n vrolijke situatie weer te zien, vooral onder de vlag-met-schooltas en met het hele gezin in de voordeur", schrijft het Baarnsch Lyceum.

Binnenkort zijn de laatste herkansingen en op vrijdag 26 mei is de definitieve uitslag bekend. Degenen die dat nog niet geslaagd zijn, kunnen van de gelegenheid gebruik maken één of twee resultaatverbeteringstoetsen te maken.

advertentie
advertentie