Lekker vers bij de Soester kinderboerderij de Veenweide

14 feb, 16:00 Natuur en milieu Peter Beijer
Rebecca Middelman, Tony-Wim van Eijden en Martin ten Boske op de plek van de toekomstige Buurderij.
Rebecca Middelman, Tony-Wim van Eijden en Martin ten Boske op de plek van de toekomstige Buurderij.

SOEST Verser kan het niet. Duurzame producten rechtstreeks van het land. Bijt in een pittige radijs, geniet van een smakelijke stamppot, doe iets verrassends met microgroenten en smul elk voor- en najaar van specifieke seizoensgroenten. Verse groenten in Soest, het is binnenkort elke zaterdag te koop bij Kinderboerderij de Veenweide, dankzij het initiatief Boeren & Buren. 

Rebecca Middelman van Stichting Balans ziet in het korte-keten initiatief een toegevoegde waarde voor Soest. Rebecca: ,,Met Boeren & Buren voldoen we zeker aan een behoefte. Naar verwachting kunnen wij vanaf begin maart van start. Dan is er elke zaterdag van 10:30 tot 12:30 uur op de kinderboerderij aan het Vedelaarpad een pop-upmarkt, de Bu..

Mis niks, lees alles van Soest


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Soest en omliggende plaatsen met Soester Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Soester Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Soest.