Afscheid van brandweer Soest op bijzondere plek

2 oktober 2022 om 11:15 Mensen Eempers
Met een schouderklopje bedankt de scheidende hoofdbrandwacht Jan Dogterom voorzitter Mark Verschoor voor diens lovende woorden.
Met een schouderklopje bedankt de scheidende hoofdbrandwacht Jan Dogterom voorzitter Mark Verschoor voor diens lovende woorden.

SOEST Helemaal van de radar gaat hij niet, zoals hij zelf zegt, want Jan Dogterom is te zeer verknocht aan de brandweer om ermee te stoppen. Al zit na 45 jaar de actieve dienst op de uitruk erop, hij blijft zich bezighouden met controleren en onderhouden van de brandkranen in de gemeente. Ook blijft hij op de basisscholen voorlichting geven over brandpreventie in het kader van (Brand)Veilig leven van de Veiligheidsregio Utrecht (VRU).

Door Jan van Steendelaar

Een lange stoet van brandweerauto’s kwam zaterdagmiddag de Jan Molijnlaan inrijden. Niet voor een brandalarm, maar om hoofdbrandwacht Jan Dogterom officieel ..

Mis niks, lees alles van Soest


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Soest en omliggende plaatsen met Soester Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Soester Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Soest.