Soester ‘motard’ Rob van den Broek denkt als wielrenner

15 augustus 2022 om 19:30 Mensen Hans Veltmeijer
Rob van den Broek is tijdens de Vuelta met zijn Suzuki 1000cc een onzichtbaar maar belangrijk element tussen de renners.
Rob van den Broek is tijdens de Vuelta met zijn Suzuki 1000cc een onzichtbaar maar belangrijk element tussen de renners.

SOEST Hij maakt de Vuelta in Nederland mee op de motor, ter bescherming van de renners. Als lid van de stichting Motorbegeleidingsteam Sportevenementen ziet oud-wielrenner Rob van den Broek veel koersen van dichtbij.

Door Hans Veltmeijer

Wie hij achterop zijn motor krijgt hoort hij altijd daags voor de koers. Intussen kijkt de geboren en getogen Soester al weken uit naar 20 augustus. Het wordt voor de derde keer dat hij een grote ronde van heel dichtbij meemaakt, als ‘motard’. In 2015 reed hij met zijn motor mee tijdens de Nederlandse etappes va..

Mis niks, lees alles van Soest


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Soest en omliggende plaatsen met Soester Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Soester Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Soest.