Sinds dinsdag is het officieel: dit paard van manege Nieuw Eldorado heet nu Milan Knol, vernoemd  naar de bekende YouTuber uit Soesterberg.
Sinds dinsdag is het officieel: dit paard van manege Nieuw Eldorado heet nu Milan Knol, vernoemd naar de bekende YouTuber uit Soesterberg. Eigen foto

Manege Nieuw Eldorado vernoemt paard naar Soesterbergse YouTuber Milan Knol

Mensen

SOEST De manege Nieuw Eldorado aan de Bosstraat in Soest heeft er een wel heel bijzonder paard bij: knol Milan! Dit Franse trekpaard heeft deze unieke naam gekregen tijdens een ceremonie, met dank aan een bijzondere inwoner van de gemeente Soest: YouTuber Milan Knol uit Soesterberg.

,,Wij vinden het belangrijk om de gemeente Soest bekend te houden in Nederland”, zegt Stefanie van manege Nieuw Eldorado. ,,Om dan zoiets als eerbetoon te doen voor misschien wel de bekendste inwoner van onze gemeente, ja dat geeft gewoon een geweldig gevoel!”

In verschillende kringen is al enthousiast gereageerd op de actie van de manege. ,,Het is natuurlijk een hele eer om één van de grootste YouTubers van Nederland binnen onze gemeente te hebben wonen”, zegt iemand in een reactie. Een paardenliefhebber die de ceremonie op dinsdag toevallig bijwoonde, zei desgevraagd: ,,Wij zijn er erg trots op dat deze manege zoiets terugdoet voor deze geweldige contentmaker!”

advertentie