Afbeelding
still

‘Poppetje van Papier’ uit Soest zaterdag te zien in Holland’s Got Talent

10 september 2020 om 11:47 Mensen

SOEST Aniek, Christiaan en Dennis veranderen papier in een levend wezen, namelijk Poppetje van Papier. De deelnemers uit Soest zijn helemaal in het zwart gekleed, openen een vuilnisbak en op dat moment komt Poppetje van Papier tot leven en verdwijnen zij op de achtergrond.

,,Een optreden dat ervoor zorgt dat kunst altijd blijft bestaan”, aldus Ali B. Deze ontroerende en magische act is aanstaande zaterdag 12 september om 20.00 te zien bij Holland’s Got Talent op RTL 4.

De jury van Holland’s Got Talent bestaat dit seizoen uit: Ali B, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Daarnaast is presentator Humberto Tan weer van de partij. Nederland is het eerste land in Europa waar ‘Got Talent’ is opgenomen tijdens covid-19. 

In tien afleveringen wordt duidelijk wie zich de winnaar van ‘Holland’s Got Talent 2020’ mag gaan noemen. In de talent show gaan de meest uiteenlopende acts hun best doen om de jury overtuigen dat zij de beste zijn. Van moderne dans door twee tieners, een zanger die nog nooit voor publiek heeft opgetreden, tot poppenspelers, een jonge illusioniste, cabaretiers en nog veel meer andere opvallende acts.

advertentie
advertentie