Bets van Hees-Roest geniet van de high tea die Gerda Tupker voorschotelde.
Bets van Hees-Roest geniet van de high tea die Gerda Tupker voorschotelde. Hoeve Ravenstein

Lunch voor Bets van Hees-Roest in oude wandelomgeving

4 maart 2020 om 07:30 Mensen

SOEST/BAARN Een heerlijke lunch in de natuurrijke omgeving waar ze vroeger vaak wandelde. Dat overkwam de onlangs honderd jaar geworden Bets van Hees-Roest uit Soest. Ze werd in de culinaire watten gelegd door de familie Tupker van Hoeve Ravenstein in Baarn.

Dat had Bets te danken aan haar dochter Els Berdee die het verzoek voor de lunch in de wensboom had gehangen, die de Baarnse boerderij elk jaar tijdens de winteractiviteiten neerzet.

ORIGINEEL ,,Dit jaar zijn er meer wensen dan ooit in onze wensboom opgehangen", zegt Gerda Tupker. ,,De groene wensboom zag er op 31 december wit uit door de vele wens kaartjes die er in hingen. De wensen waren erg verschillend en origineel, het uitzoeken van de wensen was best een moeilijke klus."

De familie Tupker kreeg dit keer achthonderd wensen en las die allemaal. De keuze viel onder meer op de lunch voor Bets. De familie Tupker vond dit een erg leuke wens en heeft Els en haar moeder verwend met een heerlijke high tea in het dit jaar vernieuwde boerderijcafé. Maar de familie Tupker hoopt dat alle wensen zullen uitkomen.

advertentie
advertentie