Afbeelding
Hans Veltmeijer

Inspiratie en ontmoeting senioren in Soest

Maatschappelijk

SOEST Presentatoren Jaap Jongbloed en Leo Feijen en hoogleraar Lisette de Groot geven lezingen, en er is meer. Seniorenorganisatie KBO-PCOB pakt deze maand de draad weer op en gaat verder met inspirerende en gezellige bijeenkomsten.

Lezingen, workshops en ontmoeting staan centraal op deze bijeenkomsten, waarvan de eerste is op donderdag 31 maart. ,,Dat moeten jullie vaker doen.” ,,Wat een interessante ochtend, en zó fijn om weer echt bij elkaar te kunnen komen.”Het zijn uitspraken van deelnemers aan inspiratiebijeenkomsten in het najaar van 2021.

JAAP JONGBLOED Tijdens het ochtendgedeelte op 31 maart kunnen de deelnemers luisteren naar bekende sprekers. De lezingen gaan over thema’s als zingeving, digitalisering en omzien naar elkaar. In de middag is er de keuze uit twee workshops waarin kennis kan worden opgedaan die van pas kan komen voor mensen die actief voor een vereniging zijn of willen worden. Ook mensen die geen lid zijn van KBO of PCOB kunnen deelnemen aan de programma’s.

Er wordt volgende week donderdag begonnen om 10.00 uur. De opening wordt verricht door presentator, de eerste spreker van de dag. Na hem komt Lisette de Groot aan het woord. Zij is hoogleraar Voeding en ouder worden. Presentator en auteur Leo Feijen sluit e rij van sprekers. Tussen de drie lezingen door zit er telkens een kwartiertje ‘pauze’.

DE RANK De Inspiratietour vindt plaats in Cultureel Centrum De Rank aan de Soesterbergsestraat 18 en is bestemd voor mensen van 50 jaar en ouder.. Deelname is gratis. Dat geldt ook voor de catering, inclusief de lunch die tussen 12.00 en 13.00 uur genuttigd kan worden. Vanaf 13.00 uur volgen er nog twee workshops.

Meer informatie: www.kbo-pcob.nl/tour. Aanmelden via de site of telefonisch: 030-3400655. Dit nummer is bereikbaar op maandag tot en met donderdag, van 10:00 tot 13:00 uur.

advertentie