Afbeelding
Eigen foto

Walk&Talk bij bieb Idea: Sterk door werk

19 april 2021 om 14:00 Maatschappelijk

Mathijs van Meerkerk en Esther de Jonge zijn ambassadeurs van Samen Sterk zonder Stigma. Het ambassadeursteam van Samen Sterk zonder Stigma bestaat uit mensen met en zonder psychische aandoeningen. Ze maken verbinding met mensen om vooroordelen en stigmatisering rondom psychische aandoeningen te doorbreken.

SOEST De volgende Walk&Talk bijeenkomst voor werkzoekenden staat in het teken van vooroordelen en stigmatisering rondom psychische aandoeningen. Deze bijeenkomst -digitaal of fysiek, dat is nog niet bekend- vindt plaats op woensdag 28 april.

KWETSBAARHEID Deze activiteit is geschikt voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met stigma en/of de weg naar werk. Mathijs en Esther maken diversiteit/kwetsbaarheid bespreekbaar. De kracht van werk wordt tijdens deze sessie letterlijk in verhalen zichtbaar, aldus de organisatoren.

Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen zal de bijeenkomst fysiek in de Bibliotheek van Soest gehouden worden, of online via Microsoft Teams. Na aanmelding bij bibliotheek Idea wordt de deelnemer op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en de gang van zaken.

Er worden allerlei onderwerpen rond het zoeken naar werk besproken en er is ruimte om te netwerken

NETWERKEN Walk&Talk is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor mensen die op zoek zijn naar (ander) werk. Walk staat voor in beweging blijven in de zoektocht naar werk, Talk staat voor er samen over praten. Er worden veelvoorkomende onderwerpen rondom werk zoeken besproken en er is ruimte om te netwerken, aldus de organisatie. Mensen kunnen ervaringen delen, contacten leggen en tips en suggesties krijgen die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Walk&Talk wordt in principe elke vierde woensdag van de maand gehouden.

AANMELDEN In geval van een fysieke bijeenkomst vindt Walk&Talk plaats in bibliotheek Idea aan de Willaertstraat 49. De bijeenkomst op 28 april is van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname aan deze sessies is gratis. Aanmelden kan via: www.ideacultuur.nl/Walk&Talk

advertentie
advertentie