Eén van de peuters doet de eerste brief op de post.
Eén van de peuters doet de eerste brief op de post. Topkids Kinderopvang Soest

Kinderdagverblijf Topkids brengt liefdevolle groeten met project ‘Postmaatje’

6 december 2023 om 16:14 Lokaal Deel je nieuws

Met de kerstdagen in aantocht, brengt Topkids Kinderopvang Soest verbondenheid met het hartverwarmende initiatief ‘Postmaatje’. Dit project is opgezet in samenwerking met zorgorganisatie Atlant om eenzaamheid onder ouderen te verminderen. 

“‘Postmaatje’ is ontstaan vanuit de overtuiging dat we de liefdevolle momenten die we dagelijks met de kinderen ervaren, kunnen delen met ouderen die behoefte hebben aan een glimlach”, aldus locatieverantwoordelijke Mandy Bart van Topkids. “We hebben samen met de peuters de eerste brief geschreven, voorzien van leuke foto’s. Deze brief werd naar de brievenbus gebracht samen met één van onze peuters. Als reactie ontvingen we een mooie brief en knutselwerken van de ouderen. Het is mooi om te zien dat we met dit project generaties verbinden en ons steentje kunnen bijdragen aan het verminderen van eenzaamheid onder deze groep ouderen”, vertelt Mandy. 

Topkids zet zich graag in voor maatschappelijke thema’s en gelooft sterk in de kracht van kleine gebaren die grote impact kunnen hebben. De peuters zijn inmiddels alweer druk bezig met de volgende brief en de ouderen kijken reikhalzend uit naar de volgende post!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie