Afbeelding
P. de Jong

Zaterdag 16 december Smaakvol & Gastvrij Ontmoeting met zang van de “Vocal Christmas Friends” en nog veel meer in De Binnenhof

5 december 2023 om 17:03 Lokaal Deel je nieuws

Vanaf 10.00 uur is er inloop met koffie en thee in De Binnenhof, Veenbesstraat 2. Onze drie Mini Biebs met een grote collectie zwerfboeken voor volwassenen en kinderen zijn geopend. Op onze ‘Tafel  van Smullen’ vindt u allerlei leuke producten om thuis te gebruiken of anderen blij mee te maken. Bij de schrijftafel van Amnesty kan een petitie tegen schendingen van mensenrechten worden getekend. 

Deze ochtend kunt u in de Zinkapel – De Open Hof genieten van een GRATIS Miniconcertje, dat uitgevoerd wordt door de “Vocal Christmas Friends”. Een groep van 7 enthousiaste zangers,  die steeds in verschillende samenstellingen zingen. Ze zijn bekend van optredens op kerstmarkten van Texel tot Maastricht. Coördinatie: Imme Lautenbach-Wassink. Het is een concert met programma en een toelichting. Het concert duurt een kwartier en begint om 11.25 uur. Na het concertje kunt u om 12 uur tegen een geringe vergoeding van 3,5 euro genieten van een heerlijke Kerstlunch.

Tussen 10 tot 12 uur is de oud papiercontainer op het voorplein van de Open Hof geopend. De vaste adressen waar het papier door een teamlid wordt opgehaald vragen wij dit tijdig buiten de deur/portieken te zetten.

Heeft u vragen over het ophalen van oud papier neem dan contact op met Rob Beukema, 

T. 035-602 15 77. Voor alle andere vragen kunt u terecht Bij Pieter de Jong van Smaakvol en Gastvrij, T. 06-361 141 42. 

Graag tot ziens in De Binnenhof.

Het team van Smaakvol en Gastvrij 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie