Afbeelding
Pixabay

Van Lovejoy en Metallica tot Billie Eilish en Susan & Freek tijdens de Brandstof jamsessie!

20 november 2023 om 13:32 Lokaal Deel je nieuws

Heb jij een passie voor muziek en ben je tussen de 12 en 20 jaar oud? Heb je altijd al gedroomd van het delen van het podium met gelijkgestemde jonge muzikanten en het verbeteren van je muzikale vaardigheden? Dan is het tijd om je agenda vrij te maken op vrijdag 24 november 2023, want Brandstof nodigt je uit voor weer een onvergetelijke jamsessie in ‘t Lou-vre in Soest!

Of je nu een instrumentalist, zanger, rapper of producer bent, Brandstof verwelkomt iedereen op deze avond vol muziek en gezelligheid. Onder leiding van professionele muzikanten van de huisband krijg je de kans om jouw talenten te laten schitteren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Brandstof zorgt voor een complete backline, met instrumenten als een drumstel, piano, basversterker, gitaarversterker en een geluidsset met microfoons. Speel je een instrument dat niet in de backline staat, breng het gerust mee! Als je al een nummer in gedachten hebt en wilt dat de huisband met je meespeelt, laat het ons weten via het formulier op onze website: https://ditisbrandstof.com.

Of je nu een doorgewinterde muzikant bent of pas net begonnen bent, deze avond belooft een mix van gezelligheid en inspiratie. De deuren openen om 19:30 uur, en om 20:00 uur barst het muzikale feest los. De toegang is gratis, en aanmelden is niet nodig.

Dus! Kom op vrijdag 24 november naar ‘t Lou-vre aan de Van Weedestraat 97 in Soest. De ingang bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, bij de parkeerplaats.

Brandstof is een initiatief van Kunstenhuis Idea. Voor meer informatie, bezoek https://ditisbrandstof.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie