De koffiehoek van de Woord en Daadwinkel is een gezellige ontmoetingsplek voor iedereen
De koffiehoek van de Woord en Daadwinkel is een gezellige ontmoetingsplek voor iedereen Woord en Daadwinkel Soest

Alternatieve Black Friday bij Woord en Daadwinkel

19 november 2023 om 21:03 Lokaal Deel je nieuws

Na het succes van vorig jaar houdt de kringloopwinkel van Woord en Daad aan de Oostergracht ter gelegenheid van Black Friday opnieuw een ludieke actie met als thema “Van geven word je rijker”. Klanten die op vrijdag en zaterdag 24 en 25 november een bruikbaar artikel inleveren ten bate van het winkelproject in Burkina Faso ontvangen een kortingsbon waarmee zij 20% korting krijgen op hun aankoop in de kringloopwinkel.

Een woordvoerder: “Black Friday appelleert aan het doen van veel nieuwe aankopen en past daarom niet zo bij onze missie van hergebruik en bewust omgaan met spullen. Met deze actie proberen we klanten in het klein mee te geven dat het geven van spullen voor een goed doel ook winst oplevert. Bruikbare spullen krijgen een nieuwe kans en de jongeren uit ons project in Burkina Faso krijgen kansen op een hoopvolle toekomst. Van geven word je uiteindelijk rijker.”

Bij de Woord en Daadwinkel kunnen tijdens openingstijden doorlopend spullen worden ingebracht die worden verkocht voor het Job Booster project in Burkina Faso. In de winkel werken inmiddels 85 vrijwilligers die zich samen inzetten voor duurzaamheid en hergebruik. Meer informatie op de website: www.woordendaadwinkels.nl/soest 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie