De uitreiking van de prijs aan de winnaar van de camperactie (foto Wiebe Broekema)
De uitreiking van de prijs aan de winnaar van de camperactie (foto Wiebe Broekema) Foto Wiebe Broekema

Prijsuitreiking zomeractie SOEN deelauto’s

16 november 2023 om 20:42 Lokaal Deel je nieuws

Donderdag 16 november vond de uitreiking van de prijs van de SOEN-deelauto-zomeractie plaats. Adriaan Verschoore en zijn dochters namen verheugd de prijs in ontvangst en kijken al vooruit naar een leuk lang weekend met deze camper. Bij de prijsuitreiking was één van de campers van Evan aanwezig, zodat de dochters van Adriaan alvast het interieur konden verkennen en hun slaapplaats konden uitzoeken.

Gedurende de maanden juni tot en met september had de Soester Energiecoöperatie (SOEN) een actie rondom de elektrische deelauto’s. Onder de nieuwe abonnees die zich in die periode aanmeldden, werd een lang weekend met een nostalgische camper verloot. Vorige maand vond de trekking van de actie plaats en daaruit kwam Adriaan als winnaar naar voren. Voor Adriaan en zijn gezin is het deelauto abonnement een uitkomst. Ze hebben een eigen auto en af en toe hebben ze een tweede auto nodig. Door het abonnement hebben ze nu ook de beschikking over de acht deelauto’s in Soest. Bovendien rijden ze daarmee elektrisch. 

Overigens is wel het uiterlijk van deze campers nostalgisch, maar het innerlijk niet. Ze zijn namelijk omgebouwd naar een volledig elektrische aandrijving, waardoor het kamperen op een duurzame wijze kan plaatsvinden. SOEN, MobiGo en Evan wensen Adriaan en zijn gezin een leuk tijd toe tijdens het lange kampeerweekend.

advertentie
advertentie