Afbeelding
Foto: Brandstof

Brandstof Jamsessie avond in ‘t Lou-vre: Laatste editie voor de zomer!

23 juni 2023 om 15:11 Lokaal Deel je nieuws

Ben jij een jonge muzikant tussen de 12 en 20 jaar oud? Grijp dan nu je kans en kom meespelen tijdens de laatste Brandstof Jamsessie avond voor de zomer! Op 30 juni 2023 organiseert Brandstof weer een jamsessie avond in ‘t Lou-vre aan de Van Weedestraat 97 in Soest, speciaal voor jou en andere jonge muzikanten. En er is nog meer goed nieuws! Tijdens deze laatste editie voor de zomer hebben we namelijk een zomerse verrassing in petto. Kom langs en laat je verrassen!

Tijdens deze avond krijg je de mogelijkheid om samen met anderen muziek te maken. Je wordt begeleid en gecoacht door de professionele muzikanten van de Brandstof huisband. Zij zullen je helpen om jouw muzikale vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Een backline met drums, piano, gitaar, basgitaar en microfoons staat voor je klaar, zodat je meteen kunt beginnen met spelen. Neem gerust je eigen instrument mee als je iets specifieks wilt gebruiken.

Wil je graag een verzoeknummer spelen tijdens de jamsessie? Geef het van tevoren door op onze website https://ditisbrandstof.com, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw favoriete nummer in het repertoire van een van de volgende sessies wordt opgenomen.

De zaal opent om 19.30 uur, zodat je genoeg tijd hebt om je instrument klaar te zetten en je mede muzikanten te ontmoeten. De jamsessie begint om 20.00 uur en belooft een avond vol creativiteit en muzikale energie te worden.

Na deze laatste sessie voor de zomer, zullen we een korte pauze nemen. Maar maak je geen zorgen, we komen terug met een nieuwe editie van Brandstof na de zomerperiode. Deze zal plaatsvinden eind augustus. Volg onze Sociale media en/of website om op de hoogte te blijven of schrijf je tijdens een van de sessie avonden in voor de Brandstof Whatsapp groep.

De toegang tot de Brandstof Jamsessie avond is gratis, dus nodig al je vrienden uit en kom genieten van een avond vol muziek en plezier!

Voor meer informatie, neem contact op via info@ditisbrandstof.com

Over Brandstof:

Brandstof is een platform dat jonge muzikanten ondersteunt en stimuleert in hun muzikale ontwikkeling. Door middel van workshops, optredens en jamsessies bieden wij een creatieve omgeving waar jongeren hun talent kunnen ontdekken en laten zien. Bezoek onze website https://ditisbrandstof.com voor meer informatie over onze activiteiten.

advertentie
advertentie