Ondernemen met impact? Doe mee aan Move2Social!

13 juli 2018 om 09:59 lokaal Deel je nieuws

Sociaal ondernemers uit de arbeidsmarktregio Amersfoort kunnen zich vanaf nu inschrijven voor mogelijke deelname aan het stimuleringsprogramma Move2Social Amersfoort. Een programma dat jou als sociaal ondernemer helpt in begeleiding van je businessplan, persoonlijke coaching, kennisuitwisseling met andere ondernemers. En tot slot een pitch tijdens het slotevent voor partners en publiek voor het ophalen van kennis, netwerk of financiering. Het programma wordt geïnitieerd door het Regionaal Werkbedrijf (bestuurlijk overleg van gemeenten, werkgevers, vakbonden) en het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort in samenwerking met vele partijen uit de regio, waaronder MBO Amersfoort, Rabobank, Matchpoint Amersfoort en Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij.

Meedoen?

Kom jij uit de regio of ben je voornemend om je bedrijf in de regio Amersfoort te vestigen?

Staat in jouw onderneming maatschappelijke impact voorop en creëer je nu of in de toekomst werkgelegenheid voor mensen voor wie werk niet vanzelfsprekend is? Wil jij jouw onderneming professionaliseren? Meld je dan aan voor 31 juli via het inschrijfformulier op de website en maak kans op deelname aan het stimuleringsprogramma Move2Social Amersfoort.

Na de complete inschrijving wordt op basis van een uitgebreide screening een selectie gemaakt van maximaal 12 ondernemers die mee mogen doen met het programma. De geselecteerde ondernemers krijgen het programma Move2Social aangeboden: een programma van circa drie maanden in het najaar, bestaande uit tien workshops, vijf passende expertsessies en continue professionele begeleiding van een businesscoach. Via dit programma wordt jouw idee begeleidt van brainwave naar serieuze sociale onderneming. Bovendien krijg je toegang tot een ideaal ondernemersnetwerk waarmee je verder kunt. Deelname aan het programma is gratis. Een belangrijke voorwaarde voor deelname is commitment.

Businesscoaches gezocht

De startende ondernemers worden gekoppeld aan een ervaren ondernemer. Hiervoor is Move2Social op zoek naar ondernemers die graag businesscoach willen worden.

Doel is dat de coach zijn of haar ondernemerservaring deelt, advies en ondersteuning geeft bij de ontwikkeling van een businessplan, toegang kan geven tot zijn of haar netwerk en helpt bij de voorbereiding van een pitch voor financiering.

Meer info over het programma, voorwaarden en aanmelden: www.move2socialamersfoort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie