Expedition Next Level oktober 2022
Expedition Next Level oktober 2022 Credit: Dennis Deelen

Inschrijving tweedaags event voor tieners geopend: actie, lol en zelfvertrouwen

25 januari 2023 om 15:04 Lokaal Deel je nieuws

Op 1 en 2 maart (voorjaarsvakantie) organiseert Teens on Fire weer Expedition Next Level, een uniek event voor jongeren uit Soest uit klas 1, 2 en 3. Op het programma staan energieke groepsopdrachten, uitdagingen met vuur en ijs, vertrouwensoefeningen, een talentenspel, een boksclinic en nog veel meer! Twee dagen lang energie voelen, lachen, jezelf zijn in de groep, nieuwe vrienden maken, lef ervaren, en nog beter weten waar jij goed in bent en hoe je jouw talenten inzet. Samen met een clubje leeftijdsgenoten van verschillende scholen uit de regio Utrecht-Amersfoort. 

Ook dit keer vindt Expedition Next Level plaats op de vertrouwde plek bij StayOkay Utrecht-Bunnik, midden in de prachtige natuur van Landgoed Rhijnauwen.

Tieners zijn nog volop in ontwikkeling. De events van Teens on Fire helpen op een leuke, ervaringsgerichte manier bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, onder begeleiding van professionele jongerencoaches.

Omdat Teens on Fire er is voor álle tieners, wordt er geen entreeprijs gevraagd. Na afloop krijgen ouders de mogelijkheid voor een vrijwillige donatie, zodat Teens on Fire deze events kan blijven aanbieden voor alle jongeren.

Aanmelden kan vanaf nu via www.teensonfire.nl/aanmelden. Teens on Fire neemt dan contact met u op voor een korte intake.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie