Edith en Arjan Post
Edith en Arjan Post fam. Post

Zaterdagmiddagmuziek De Fontein Nijkerk met orgel en trompet

3 maart 2022 om 14:46 Lokaal Deel je nieuws

Zaterdagmiddag 12 maart gaan we verder met orgel en trompet in de serie zaterdagmiddagmuziek. Dit keer zullen Arjan en Edith Post op de trompet en André van Vliet op het orgel het concert verzorgen.

Het beloofd een spetterend concert te worden met muziek uit verschillen tijden, van Handel, Bach Franck en vele anderen.

Het concert in de kerk aan de ds Kuypersstraat 2 begint om 16.00uur. De kerk is open vanaf 15.30 uur.

De toegangsprijs € 8,00. Tot en met 14 jaar is de toegang gratis.

Aanmelden hoeft niet, maar mag wel. Dat kan door een mail te sturen naar zatermiddagconcert@gmail.com dan krijgt u een uitnodiging om de entree van te voren over te maken.

Arjan & Edith Post

begonnen hun trompetstudie aan het conservatorium in Zwolle. Arjan heeft zijn studie afgemaakt in Amsterdam en Edith in Zwolle. Tijdens en na hun studie maakten ze deel uit van diverse orkesten, waaronder het Radio Filharmonisch Orkest en het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Arjan en Edith zijn een duo dat veel concerten geeft met bekende organisten en pianisten. De kenmerkende klank van de beide trompetten is inmiddels vermaard. Naast de soloconcerten verlenen zij vaak hun medewerking aan koorconcerten. Hun repertoire is breed en varieert van barokconcerten en geestelijke muziek tot musical en filmmuziek.

André van Vliet

is een veelzijdig musicus. Hij geeft veel orgelconcerten in Nederland en in het buitenland. Op koorconcerten en tijdens zangavonden is André een graag geziene begeleider op zowel orgel als vleugel. Zodoende reist hij wekelijks het land door als begeleider van koren of als solist.

In combinatie met andere vocalisten en instrumentalisten verzorgd André zeer veel optredens. In combinatie met andere vocalisten en instrumentalisten worden zeer veel optredens verzorgd. Eén van de bekende optredens is de combinatie orgel/ vleugel, waarin André samen met Jan Lenselink een zeer verrassend en vernieuwend programma brengt. Met het trompetduo Arjan en Edith Post treedt hij ook veel op. En met sopraan Marjo van Someren zijn al tal van recitals gegeven.

advertentie
advertentie