Wanja Algra van Lady Sports Soest en Mirjam Hoebe van Centrum voor Fysiotherapie Soest
Wanja Algra van Lady Sports Soest en Mirjam Hoebe van Centrum voor Fysiotherapie Soest Eigen foto

Centrum voor Fysiotherapie Soest en Lady Sports starten met Medische Fitness

15 oktober 2020 om 18:48 lokaal Deel je nieuws

Met trots kunnen we melden dat Centrum voor Fysiotherapie Soest en Lady Sports samen zijn gestart met het aanbieden van Medische Fitness. Door de krachten te bundelen kunnen vrouwen in Soest vanaf nu in de professionele en kleinschalige omgeving van Lady Sports werken aan hun gezondheid. In een kleine groep en onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut van Centrum voor Fysiotherapie Soest.

Voor iedereen geschikt
Medische Fitness is voor iedereen geschikt; het trainingsprogramma wordt iedere deelnemer op maat gemaakt. Realistisch; op basis van wensen en gezondheid wordt op diverse manieren getraind.  Er vindt altijd een fysiotherapeutische intake plaats en is er ruimte voor onderzoek, behandeling en zijn er evaluatiemomenten. Daarom is Medische Fitness uitermate geschikt voor mensen met (chronische) rugklachten, sportblessures, overgewicht, chronische pijnklachten, diabetes, hart- en/of vaatziekten, artrose of een andere reden om onder begeleiding van professionals te werken aan hun gezondheid.

Meer informatie en/of interesse
Op www.centrumvoorfysiotherapiesoest.nl en www.ladysportssoest.nl staat uitgebreide informatie over het Medische Fitness programma en de kosten die eraan zijn verbonden. Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met Centrum voor Fysiotherapie Soest via 035-5880826 of via info@centrumvoorfysiotherapiesoest.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie