Afbeelding
Kontakt der Kontinenten

Kontakt der Kontinenten spelershotel Dutch Open

19 juni 2019 om 16:52 lokaal

SOESTERBERG Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is dit jaar en komende jaren het hotel voor de deelnemers aan de Dutch Open. Dit tennistoernooi keert na tien jaar terug naar Amersfoort, nu onder de naam 'Van Mossel Kia Dutch Open'. Het tennistoernooi waar tientallen nationale en internationale top spelers aan deelnemen vindt van 15 tot en met 21 juli plaats bij Tennisvereniging ALTA.

De spelers kunnen tijdens hun verblijf niet alleen genieten van de faciliteiten ín het conferentiehotel, maar ook tot rust komen in de bostuin en de naastgelegen sauna van Thermen Soesterberg. Ellen Warnar, Manager Marketing & Sales bij Kontakt der Kontinenten: ,,Toen ik hoorde dat de Dutch Open weer in Amersfoort zou plaatsvinden werd ik direct enthousiast. We zijn erg trots dat we zijn verkozen tot officieel spelershotel en kijken er naar uit om de spelers te ontvangen."

,,Passend bij een bijzonder sportevent wilden we een verrassende locatie voor onze spelers, en dat is gelukt! De inspirerende omgeving en het bijzondere verhaal van Kontakt der Kontinenten sloten perfect aan op onze wensen. Daarnaast heeft het team veel expertise, denkt het actief mee en heeft het hotel een internationaal karakter. We kijken uit naar de langdurige samenwerking", aldus toernooidirecteur Tom Nijssen.

Novak Djokovic schreef in 2006 het ATP-toernooi op zijn naam. Ook Raemon Sluiter en Martin Verkerk (winnaar in 2004) hebben in het verleden deelgenomen. Andere winnaars zijn onder anderen Järryd, Muster, Mecir, Rios en Corretja. Bij de herstart van dit graveltoernooi beloven weer vele mooie namen op de spelerslijst te komen staan. Het toernooi wordt georganiseerd door de Stichting TopSport Amersfoort in samenwerking met Gemeente Amersfoort, de KNLTB, tennisvereniging ALTA, Schoonderbeek bouw- en aannemingsbedrijf en Van Mossel Kia.

advertentie
advertentie