Afbeelding
Archief BDUmedia/Roeland de Bruyn

Regionale banenmarkt in Soest

25 maart 2019 om 16:30 lokaal

SOEST Werkgevers en werkzoekenden uit de regio Amersfoort gaan op donderdagochtend 28 maart met elkaar in gesprek op de Banenmarkt in Soest. Werkzoekenden zijn van 9.30 tot 13.00 uur welkom in Grand Café Soestdijk aan de Vredehofstraat.

De Banenmarkt is qua organisatie een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Soest, Uitvoeringsorganisatie BBS en het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort. Wethouder Liesa van Aalst opent de banenmarkt morgenochtend om half tien.

PERFECTE MOMENT ,,De banenmarkt in Soest is het perfecte moment om eindelijk die baan te vinden die bij je past of om de werknemer te strikken waar je al zo lang naar op zoek bent. Ik kijk uit naar een ochtend met veel kopjes koffie en goede gesprekken, en hopelijk veel vervulde vacatures", aldus de wethouder van onder meer economische zaken.

VERVOLGAFSPRAAK Na het openingswoord vertellen de werkgevers kort welke vacatures zij open hebben staan en naar wie ze op zoek zijn. Werkzoekenden gaan de rest van de ochtend met werkgevers in gesprek. Klikt het en kunnen ze iets voor elkaar betekenen, dan kunnen zij een vervolgafspraak maken.

WERKGEVERS Het doel van de speedmeet is om werkzoekenden te helpen om een passende baan te vinden. Op de Speedmeet komen diverse werkgevers uit Soest en omgeving zoals Lyvore, De Kastanjehof, Branderhorst Facilitaire Diensten, Haico Tweewielers, King Arthur Groep, Koks voor Koks, Teamnet, Jansen; Buijvoets en de Uitzendorganisaties Timing, FID uitzendbureau, Werkt ook voor jou, Bring to Work en Actief Werkt. Ook is De Ondernemersladder aanwezig en staat het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort er met een eigen vacaturewand.

AANMELDEN Werkzoekenden uit de gehele arbeidsmarktregio Amersfoort zijn welkom op donderdag 28 maart tussen 9.30 en 13.00 uur in het Grand Café in Soestdijk. Omwille van een goede logistiek moeten zij zich wel aanmelden bij de organisatie. Dat kan via www.wspregioamersfoort.nl/aanmelden. De toegang tot de banenmarkt annex speedmeet is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie