Swingen op muziek van The Sixties in de Rank op 2 maart
Swingen op muziek van The Sixties in de Rank op 2 maart Jaap van den Broek

Back to the Sixties Feest 2024

8 februari 2024 om 17:06 Lokaal Deel je nieuws

SOEST - Jan van Zal brengt de sfeer van de jaren zestig weer tot leven tijdens het Back To The Sixties-feest, dat hij voor de zesde keer organiseert. De bekende ondernemer uit Soest, tevens leadzanger van The Old Man’s Pleasure Band, is niet alleen organisator maar zal ook op het podium te bewonderen zijn.

Op zaterdag 2 maart 2024 zijn twee popbands en een DJ op het podium van De Rank aan de Soesterbergsestraat te bewonderen en te beluisteren. Jan van Zal heeft niet alleen zijn eigen band, The Old Man’s Pleasure Band, maar ook The Murphy Jets en DJ Fred Valkenet voor het evenement gestrikt.

De avond begint met DJ Fred Valkenet, een bekende DJ uit Soest, die met zijn gevarieerde muziekkeuze de sfeer alvast opwarmt. Hij zal ook de muziek verzorgen tijdens de pauzes van de twee acts die deze avond optreden.

Het slotakkoord is voor de beroemde Murphy Jets uit De Bilt, opgericht in 1963 en nog steeds actief. De band heeft ooit opgetreden als voorprogramma van Status Quo en maakte deel uit van line-ups met bands als The Golden Earrings, Motions en Tee Set in Paradiso en bij Toni Boltini.

Jan van Zal gaat ervan uit dat ook deze editie, net als in de voorgaande jaren, stijf uitverkocht raakt. Hij zegt zelf: ,,Iedereen is welkom is bij het Back To The Sixties-feest, omdat muziek uit de jaren zestig tijdloos is en ook jongeren ervan mogen genieten.”

Voor de prijs van €15,00 per kaartje kunnen muziekliefhebbers een avond lang genieten van de muziek van de tijd van weleer. Kaarten kunnen worden besteld worden via de site van de band: www.ompb.nl

Het muziekspektakel start om 19:30 uur

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie