Afbeelding
Screenshot

‘Poppetje van Papier’ uit Soest door naar volgende ronde van Holland’s Got Talent

13 september 2020 om 12:10 Kunst

SOEST De act ‘Poppetje van Papier’ uit Soest is door naar de volgende ronde van Holland’s Got Talent. Zaterdagavond 12 september kregen Aniek, Christiaan en Dennis vier keer ‘ja’ van de jury. 

De jury was vol lof over de act: ,,Dit optreden geeft hoop. Jullie laten zien dat wat er ook gebeurt, hoeveel corona we ook krijgen, dat kunst altijd kan blijven bestaan. Het enige wat je nodig hebt is drie talenten, een stukje papier, een roos en een ballon om de mensen te raken en te inspireren, en dat geeft hoop”, zegt Ali B na afloop. ,,Een magische act”, voegt Chantal Janzen toe. 

LEVEND WEZEN Aniek, Christiaan en Dennis veranderen papier in een levend wezen, namelijk ‘Poppetje van Papier’. De deelnemers uit Soest zijn helemaal in het zwart gekleed, openen een vuilnisbak en op dat moment komt Poppetje van Papier tot leven en verdwijnen zij op de achtergrond.

De jury van Holland’s Got Talent bestaat dit seizoen uit: Ali B, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Daarnaast is presentator Humberto Tan weer van de partij. Nederland is het eerste land in Europa waar ‘Got Talent’ is opgenomen tijdens covid-19. 

In tien afleveringen wordt duidelijk wie zich de winnaar van ‘Holland’s Got Talent 2020’ mag gaan noemen. In de talent show gaan de meest uiteenlopende acts hun best doen om de jury overtuigen dat zij de beste zijn. Van moderne dans door twee tieners, een zanger die nog nooit voor publiek heeft opgetreden, tot poppenspelers, een jonge illusioniste, cabaretiers en nog veel meer andere opvallende acts.

Deel dit artikel via:
advertentie