Nostalgie met onder andere muziek van The Old Man's Pleasure Band.
Nostalgie met onder andere muziek van The Old Man's Pleasure Band. Jan Frommink

Nostalgie in Klarinet en Klaarwater

28 september 2023 om 15:52 Historie

SOEST Gert van der Born is kenner van muziek en andere zaken, zeker als het om de jaren ‘60 en ‘70 gaat. Hij laat die tijden herleven, op vrijdag 6 oktober bij de KBO Soest Soesterberg Baarn. 

In OC De Klarinet neemt de presentatoren met foto’s, muziek, klederdrachten, gebruiksvoorwerpen en reclames terug naar de jaren ‘60 en ‘70. Van de Beatles en Rolling Stones tot de Zangeres Zonder Naam, van damslapers tot punk en van Dolle Mina’s tot Boer Koekoek, het passeert de revue.

Op vakantie gaan was in die jaren heel anders dan nu. De opkomst van de radio maar vooral van de televisie veranderde het leven volkomen met Moeders Wil is Wet, de bonte dinsdagavondtrein, Snip en Snap, vader en dochter Alberti en Dorus. Het programma wordt afgesloten met ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld. 

De zal aan de Klarinet gaat om 13.30 uur open,de start is om 14.00 uur; de entree is gratis, ook voor niet-leden.

THE OLD MAN’S PLEASURE BAND

In SWOS ontmoetingscentrum Klaarwater treedt The Old Man’s Pleasure Band op. Liefhebbers van jaren zestig muziek kunnen komen luisteren op woensdag 11 oktober, tussen 14.00 en 16.00 uur. De zaal gaat om 13.45 uur open. Voor de muziekmiddag wordt geen entree gevraagd, maar een vrijwillige bijdrage (richtprijs 5,00 euro) wordt op prijs gesteld.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie