De expositie loopt tot medio november.
De expositie loopt tot medio november. Johan van Beek

Expositie Soester Courant blijft gratis met bon

30 september 2022 om 18:00 Historie

SOEST De expositie van de Soester Courant en de andere (wissel)tentoonstellingen in Museum Soest blijven ook in oktober en begin november gratis toegankelijk. Daarvoor moet wel de bon in de Soester Courant (voor maximaal twee personen) worden ingevuld en ingeleverd.

Deze actie zou aanvankelijk alleen in september gelden, maar vanwege de grote belangstelling is die verlengd tot en met het einde van de expositie die loopt tot medio november. Dit aanbod is mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van de Soester Courant en Museum Soest.

De expositie over de Soester Courant is samengesteld ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de lokale krant. Museum Soest was eigenlijk al volgeboekt, maar heeft de krant hiervoor toch ruimte ter beschikking gesteld in de raadskamer van het museum. Het museum is gevestigd in het St. Josephgebouw, het voormalige klooster aan de Steenhoffstraat.

De actie is dus uitsluitend geldig met een ingevulde bon (voor twee personen).

Als verjaardagscadeau voor de krant heeft Zandsculpturefestijn Garderen voor de ingang van het museum een zandsculpture ontworpen. Bezoekers die met een bon van de Soester Courant Museum Soest bezoeken, kunnen daar een voordeelbon (2e bezoeker gratis) vragen voor het zandsculpturefestijn op de Veluwe.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie