V.l.n.r. Eelco Keune, George Keune sr. en Hans Oosters, Commissaris van de Koning.
V.l.n.r. Eelco Keune, George Keune sr. en Hans Oosters, Commissaris van de Koning. Ricardo van de Bor

Koninklijk predicaat voor Keune Haircosmetics

Economie

SOEST Als bekroning op 100 jaar ondernemerschap heeft Keune Haircosmetics het predicaat Koninklijk gekregen. Vanaf nu gaat het familiebedrijf uit Soest door het leven als Koninklijke Keune Haircosmetics. Het predicaat is op de vooravond van het feestelijke jubileumweekend in het bijzijn van medewerkers en familie uitgereikt op het hoofdkantoor van Keune in Soest door Hans Oosters, de Commissaris van de Koning in Utrecht. George Sr. Keune en Eelco Keune namen met trots de bijbehorende oorkonde in ontvangst. 

De bijzondere Koninklijke erkenning krijg je niet zomaar. Het is een onderscheiding voor bedrijven die een belangrijke rol spelen in het vakgebied, landelijke betekenis hebben en tenminste 100 jaar bestaan en waarvan de bedrijfsvoering onberispelijk dient te zijn.

RESPECT Het predicaat staat symbool voor het respect, de waardering en het vertrouwen dat de Koning heeft voor het bedrijf. Hiermee schaart Keune zich onder een rijtje andere grote Nederlandse bedrijven, zoals Phillips, Ahold Delhaize, KLM en BDUmedia die ook het predicaat Koninklijk mogen voeren.

INTERNATIONALE BETEKENIS Al sinds 1922 is het haarcosmeticabedrijf trouw aan de kapper en actief op het gebied van professionele haarproducten. In de afgelopen 100 jaar is Keune Haircosmetics uitgegroeid tot een onderneming van nationale en inmiddels ook internationale betekenis met partners in 85 landen. Met trots draait het Nederlandse bedrijf mee in de top van de modewereld. Keune-producten worden wereldwijd gebruikt tijdens grote catwalkshows en fotoshoots van de meest toonaangevende modemerken en -magazines ter wereld.

VOLGENDE GENERATIES Daarnaast zet Keune Haircosmetics zich naar eigen zeggen in om de wereld beter achter te laten voor de volgende generaties. Hiervoor voert het bedrijf een ambitieus duurzaamheidsplan waarin de CO2-voetafdruk, recycling en sociale verantwoordelijkheid de hoofdrol spelen. De Koninklijke onderscheiding is dan ook een brede erkenning voor de inzet en ambitie van het familiebedrijf, laat de leiding weten.

advertentie
advertentie