De prijsuitreiking vond donderdag plaats.
De prijsuitreiking vond donderdag plaats. SOEN

Lang weekend in e-camper als duurzaamheidsprijs

17 november 2023 om 08:53 Duurzaamheid

SOEST Het gezin Verschoore de la Houssaije uit Soest mag een (lang) weekeinde op pad met een camper. Het won de prijs in de deelauto-zomeractie van de Soester Energiecoöperatie (SOEN). Iedereen die tussen juni en september een abonnement op een deelauto nam, maakte er kans op.

De prijs werd door SOEN onder de nieuwe deelnemers verloot. De van buiten nostalgisch ogende en van binnen verduurzaamde Evan camper staat op een gewenst moment enkele dagen ter beschikking van Adriaan Verschoore de la Houssaije en zijn gezin. Het gezin heeft zelf al een auto, maar als er een extra voertuig nodig is, huurt het een elektrische deelauto via SOEN. Daarom werd er in de afgelopen zomerperiode een abonnement genomen.

Dit initiatief van inwoners van Soest heeft de beschikking over acht elektrische auto’s, waarvan via een abonnement gebruik kan worden gemaakt. De camper waarmee het gezin Verschoore een lang weekeinde de weg op kan, rijdt ook elektrisch en is verder volledig voorzien van duurzame apparatuur.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie