Regionale Minioren Club Meet - taem De Duinkikkers
Regionale Minioren Club Meet - taem De Duinkikkers De Duinkikkers - Inge Roskam

Minioren De Duinkikkers worden derde in teamwedstrijd

11 november 2019 om 00:04 Overig Deel je nieuws

Op zondag hebben de minioren van De Duinkikkers zich opnieuw van haar beste kant laten zien. Tijdens de Regionale Minioren Club Meet, de teamwedstrijd voor de jongste groep zwemmers, kon het dertienkoppige team van de Soesters zich meten met hoofdklasseclubs VZC Veenendaal en ZPC Amersfoort. 

Trainers Jeffrey Roest, Robin Roskam en Sven van Zanten zagen zestien nieuwe persoonlijke records op de klokken verschijnen, maar zullen vooral diktevreden zijn met de enorme technische progressie en de uitstekende sfeer binnen de ploeg. Vanaf de opmars, waarbij de deelnemende teams werden voorgesteld aan het publiek, was al duidelijk dat er een positieve flow in de ploeg zat en dat men ging voor een mooie teamprestatie.

En die prestatie kwam er! Achter de twee eerder genoemde hoofdklasseverenigingen gingen de Soesters er opnieuw met de derde prijs vandoor. Een uitstekend resultaat, maar er is nog genoeg werk te verrichten. Er waren nog wat kleine foutjes die diskwalificaties en daarbij puntenstraffen tot gevolg hadden.

De derde plaats smaakt naar meer! Op zaterdag 8 februari 2020 wordt deze teamwedstrijd nogmaals gezwommen. Ook daar zal de miniorenploeg van De Duinkikkers aan de start verschijnen! De hoop is dan dat de foutjes eruit zijn, waardoor men mogelijkerwijs écht om de bovenste plaats kan meedoen! 

advertentie
advertentie