250 keer SO Soest voor aanvoerder Rayendall Bitorina
250 keer SO Soest voor aanvoerder Rayendall Bitorina Peter Beijer

250 keer SO Soest voor Rayendall Bitorina

27 mei 2019 om 08:02 Sport/sport Deel je nieuws

SOEST- Afgelopen zondag, voorafgaande aan de wedstrijd SO Soest - Abcoude, Rayendall Bitorina in de bloemen gezet. De aanvoerder van SO Soest stond aan de aftrap van zijn 250ste wedstrijd voor de blauw-witten. 

Elf jaar geleden maakte Bitorina op 17-jarige leeftijd zijn debuut. Op 28 september 2008 speelde hij, onder trainer Henk vd Pol, voor het eerst in het eerste elftal. Tegenstander was sc Voorland en het debuut was opmerkelijk. Na 25 minuten wist Rayendall te scoren.

Vanaf dat moment staat de verdediger/middenvelder consquent in de basiself van SO Soest. Het kampioensjaar 2013/2014 maakt hij niet als speler mee. In dat seizoen deed Bitorina een uitstapje naar vv Huizen.

Voorzitter Ries de Jong overhandigde de aanvoerder van SO Soest bloemen en een dinerbon. Volgens de website van SO Soest is Bitorina ,,de eerste speler sinds lange tijd met 250 'caps' achter zijn naam. De volgende kandidaten staan al te wachten!"

Rayendall Bitorina gaf zijn jubileumwedstrijd extra glans door de 2-0 te scoren. SO Soest won met 2-1 van Abcoude en speelt komende zondag in Alkmaar de eerste nacompetitiewedstrijd tegen Kolping Boys. 

advertentie
advertentie