tekst
tekst Annette Paulich

Mindfull relaxen met Dru yogaWellness Yoga Arrangement Soestduinen

27 december 2018 om 13:31 Sport/sport Deel je nieuws

Een ontspannen 2019.

De yogaweekenden die Annette Paulich in samenwerking met Hilton Royal Parc Soestduinen organiseert zijn een uitgelezen kans om even weg te komen van alle zorgen, en hart en lichaam te laten leiden. 
In de weekenden in 2019 is er volop gelegenheid om jezelf de ontspanning te geven die je nodig hebt.

11 - 13 januari
12 - 14 april
5 - 7 juli
16 - 18 augustus
15 - 17 november

Vanaf €129 zonder overnachting en €214 pp, met overnachting - 2personen

Relaxation, Beauty, Wellness, Culinair
Relaxation
Tijdens dit weekend worden er vier Dru yoga-workshops gegeven. Verder zijn er nog een meditatiesessie, een ademsessie en een stiltewandeling in de Soester Duinen.

De aandacht voor beweging, adem en stilte maakt het makkelijker om te focussen. Door aanwezig te zijn in het Nu, is er bewuste onthaasting. In de ontspanning ontstaat er ruimte en kan ballast worden losgelaten. Blokkades worden opgeheven en de energie kan weer vrij stromen.

Deze yogalessen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden van alle leeftijden, ongeacht conditie.

Beauty
Bij het hotel kunnen individuele afspraken voor een Thalgo schoonheidsbehandeling en/of een van de ontspannende massages rechtstreeks geboekt worden. Een ontspannen lichaam en geest laten deze behandelingen nog meer tot hun recht komen. Het effect ervan kan tot een dieper niveau worden geïntegreerd.
In dit Wellness Yoga Arrangement ontvangt u 15% korting op de schoonheidsbehandelingen. Het advies is om al van tevoren een afspraak te boeken, om teleurstelling te voorkomen.

Wellness
Ontspannen kan ook in de Health Club met sauna, Turks stoombad, zwembad, fitnesscentrum en solarium.
Daarnaast zijn er nog een negen holes golfbaan, een tennisbaan en diverse wandel- en fietsroutes in de omliggende bossen (fietsverhuur bij het hotel).
Een rondje sauna werkt reinigend en er ontstaat weer ruimte om nieuwe energie op te nemen. Niet iedereen is een buitenmens, maar niemand is een binnenmens.

Culinair
Het sfeervolle restaurant Royal Parc maakt gebruik van de beste kwaliteits- en seizoensgebonden producten van regionale bodem en biedt een gevarieerd aanbod uit de internationale keuken, afgewisseld met traditionele gerechten.
De hele brigade is toegewijd om ervoor te zorgen dat al uw zintuigen gestreeld worden.

Welkom

Bel of mail met Annette voor boeking of meer info:
annette.paulich@gmail.com | 06 199 199 29

Bezoek de website van meerdanYOGA voor meer impressie: http://meerdanyoga.nl/ontspannen/Welness-Yoga-Arrangement-Hilton-Soestduinen-2017.html

advertentie
advertentie