Leer zelf thuis muziek opnemen.
Leer zelf thuis muziek opnemen. Joel Floor

Leer thuis muziek opnemen met de gratis online workshop “home recording”.

15 maart 2021 om 10:04 Lokaal Deel je nieuws

SOEST - Donderdag 18 maart vanaf 20.30u presenteert Brandstof deel twee van de workshopserie “home recording”, oftewel het zelf thuis opnemen van muziek. Deze keer neemt geluidstechnicus en producer Jan Pronk de deelnemers mee in het proces van muzikaal idee tot geluidsopname. Jongeren van 12 tot 20 jaar oud zijn vanaf 20.30u welkom in de interactieve ZOOM sessie op https://ditisbrandstof.com/zoom.

In de eerste workshop, die plaatsvond in februari en terug te kijken is op de website van Brandstof, vertelde Jan ons wat er voor nodig is om thuis je muziek te kunnen opnemen. Komende donderdag gaan we aan de slag met het daadwerkelijk opnemen van jouw muzikale idee.

Jan Pronk werkte als producer en studio-technicus voor en met artiesten als BLØF, Ilse de Lange, Hans Dulfer, Harry Sacksioni en Kinderen voor kinderen. Tegenwoordig is Jan eigenaar en huis technicus van de TCC Studios in Veenendaal.

Deze workshop serie wordt georganiseerd door Brandstof; door middel van maandelijkse workshop en jamsessie avonden laat Brandstof jongeren tussen de 12 en 20 jaar ervaren hoe het is om samen muziek te maken. Brandstof biedt de jongeren een podium en helpt ze ook verder in hun muziekcarrière dankzij de professionele begeleiding van bandcoaches, workshopleiders en muzikanten. Vanwege de corona maatregelen vinden de activiteiten van Brandstof voorlopig uitsluitend online plaats.

Jongeren zijn op donderdag 18 maart 2021 vanaf 20.30u welkom in de ZOOM sessie op https://ditisbrandstof.com/zoom. Deelname is GRATIS en van tevoren aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kun je terecht op https://ditisbrandstof.com of kun je mailen naar info@ditisbrandstof.com.

advertentie
advertentie