Ralf Geysendorpher overhandigt de cheque van € 400,00 aan Roeland Bouricius, coördinator van Stichting Leergeld Soest-Baarn
Ralf Geysendorpher overhandigt de cheque van € 400,00 aan Roeland Bouricius, coördinator van Stichting Leergeld Soest-Baarn Stichting Leergeld

Kerstbomen van Geysendorpher leveren 400 euro op voor St. Leergeld Soest-Baarn

17 februari 2021 om 09:04 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

SOEST/BAARN - Stichting Leergeld Soest-Baarn heeft vorige week, op Valentijsdag, een donatie van maar liefst € 400,00 mogen ontvangen van Hoveniersbedrijf Geysendorpher. Het gulle gebaar is afkomstig van de kerstbomenverkoop van afgelopen december.

Door corona, de feestdagen en winterse taferelen heeft de overhandiging van de cheque even op zich laten wachten. Maar wat in het vat zit dat verzuurt niet. Op de dag van de liefde, (kan het symbolischer?) de cheque uitgereikt in een stemmig decor van een winters Paleis Soestdijk.

Het Paleis was niet bij toeval uitgekozen. Het imposante gebouw is het mooie midden van de gemeentes Soest en Baarn en dat sluit dus prima aan bij Stichting Leergeld Soest-Baarn.

Het winterse weer zorgde voor een mooi sfeerbeeld, dat goed past bij de donatie die uit de verkoop van kerstbomen is gefinancierd. De enthousiaste Ralf Geysendorpher vertelde: ,,Valentijnsdag is  een uitgelezen moment om deze cheque van € 400,00 te overhandigen, aangezien Stichting Leergeld een liefdevolle schenking is aan een stichting met een groot hart!”

Zowel Hoveniersbedrijf Geysendorpher als Stichting Leergeld Soest-Baarn danken alle mensen die een kerstboom hebben gekocht of een donatie in de collectebus hebben gedaan. Aangezien hoveniersbedrijf Geysendorpher voor de eerste keer kerstbomen verkocht op bedrijvenpark Koot op de oud-Eemnesserweg in Baarn was stichting Leergeld Soest-Baarn aangenaam verrast dat er een mooi bedrag is gedoneerd, Beide partijen zien uit naar verdere samenwerking.

Kortom: hopelijk tot ziens bij de volgende kerstbomenverkoop. Volg Hoveniersbedrijf Geysendorpher op social media. Dan wordt u goed op de hoogte gehouden.

advertentie
advertentie