Een kind moet mee blijven doen, ook als het ouders ontbreekt aan financiele middelen
Een kind moet mee blijven doen, ook als het ouders ontbreekt aan financiele middelen Stichting Leergeld

Stichting Leergeld helpt bij wegvallen inkomen

3 januari 2021 om 18:23 Lokaal Deel je nieuws

Zodat uw kinderen mee kunnen blijven doen!

SOEST - De coronacrisis laat niemand onberoerd. Voor diverse mensen is het moeilijk geworden om de spreekwoordelijke eindjes aan elkaar te knopen. Al lange tijd weten we dat er werkenden zijn die de maandelijkse lasten en boodschappen niet of nauwelijks kunnen betalen.

Meedoen!
Stichting Leergeld is een organisatie die zich inzet om kinderen niet de dupe te laten zijn wanneer hun ouders de financiële middelen niet hebben. Onze stichting verleent hulp en neemt (geheel of gedeeltelijk) deze kosten voor haar rekening. Ons motto is dat ieder kind mee moet kunnen doen. Dus ook meedoen met het schoolreisje, de excursie, de cursus. Het kind moet kunnen werken op een laptop, naar school gaan op een fiets en lid kunnen zijn van de sportvereniging.

Misschien is bovenstaande situatie op u van toepassing. Heeft u, door corona of wat voor omstandigheid dan ook, problemen om financieel rond te komen en heeft u geen of onvoldoende middelen voor de ‘leuke dingen’ waar u kind aan mee kan doen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor steun van Stichting Leergeld Soest-Baarn. Wanneer u in aanmerking komt voor verlenging van de TOZO-regeling is de kans groot dat u binnen de gestelde criteria valt.

Wanneer u moet leven met een ontoereikend inkomen en u wilt toch dat uw kinderen mee kunnen blijven doen; doe een aanvraag bij stichting Leergeld Soest – Baarn. We gaan uit van actueel inkomen en bekijken wat u nodig heeft voor uw kind.

Een aanvraag doen kan via de website van Stichting Leergeld Baarn-Soest. https://www.leergeld.nl/soest-baarn/doe-een-aanvraag/

advertentie
advertentie