erop uit met elkaar
erop uit met elkaar KAG

Ontmoetingscentrum Soest heeft speciaal programma voor jonge mensen met dementie

5 oktober 2020 om 10:28 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Er is een ander activiteitenaanbod nodig voor mensen met dementie op jonge leeftijd. Deze deelnemers zitten in een andere levensfase (leeftijd tot ca. 67 jaar).

King Arthur Groep is lid van het kennisnetwerk ‘dementie op jonge leeftijd’. In ons ontmoetingscentrum in Utrecht wordt al ruim 2 jaar een apart programma voor jonge mensen met dementie aangeboden en nu ook bij OC Soest onderzoeken wij of er in de regio animo voor is.

Net als in Utrecht willen we wekelijks een apart programma bieden, dat kan zijn samen naar musea, de sportschool of samen yoga doen in de Soester Duinen en daarna picknicken. Het zijn maar ideeën. In ieder geval gaan we er op uit en blijven we niet binnen om te kaarten of sjoelen. Naar muziek luisteren of samen muziek maken kan natuurlijk ook, maar dan gaan we daarbij ook zingen, bewegen of dansen.

Bij King Arthur Groep is deelname flexibel. We zijn 5 dagen per  week geopend van 9-17uur. Wilt u alleen deelnemen aan een van onze activiteiten, zoals het programma voor jonge mensen met dementie, dan kan dat ook.

Deelname kan vanuit een Wmo of WLZ indicatie of met particuliere bijdrage. Wilt u meer weten, bel 06-37 44 93 97 of mail Corien Veltmeijer ocsoest@kingarthurgroep.nl

Meer informatie over het kennisnetwerk dementie op jonge leeftijd: https://www.kcdementieopjongeleeftijd.nl/

advertentie
advertentie