Paul van Beek geeft leiding aan de EHBO-groep van SO Soest
Paul van Beek geeft leiding aan de EHBO-groep van SO Soest SO Soest

Clubman Paul van Beek Lid van Verdienste van SO Soest

28 september 2020 om 23:04 Sport Deel je nieuws

SOEST - Maandagavond werd Paul van Beek, tijdens de algemene ledenvergadering van SO Soest, uitgeroepen tot lid van verdienste. De clubman is 25 jaar actief voor de blauwwitten in verschillende functies. 

De onderscheiding voor Van Beek volgde nadat hij een presentatie had gegeven over de EHBO-ploeg van SO Soest. Het kersverse lid van verdienste geeft leiding aan deze groep en organiseert de jaarlijkse herhalingscursussen. 

Voorzitter Ries de Jong had lovende woorden over Paul van Beek:

,,Paul kwam bij onze club binnen als belangstellende ouder van zijn voetballende kinderen John en Stephanie. Hij was direct te porren voor vrijwilligersklussen. Zo werd hij leider en trainer van de teams van zijn kinderen. Altijd enthousiast en beschaafd langs de lijn.

In de kantine vond hij vrienden voor het leven. Met Ad Aarts stond hij eerst voor de bar, maar later maakten zij vele uren achter de bar. Vooral de legendarische vrijdagavonden werden door Paul en Ad kleur gegeven.

Paul werd breed inzetbaar, hij nam zitting in de voetbalkampcommissie, werd wedstrijdsecretaris en later algemeen secretaris bij het jeugdbestuur. In die hoedanigheid heeft hij ook een aantal jaar in het hoofdbestuur gezeten.

Toen het bestuur een vervanger zocht voor Gerrit van Delden in het poortwachterhuisje, ook wel het Ben Kaats-home genoemd, werd direct aan Paul gedacht. Inmiddels is hij nu een aantal jaar de eerste persoon die de gasten van ons complex tegenkomen bij een thuiswedstrijd van het eerste elftal. Hij is altijd vriendelijk, ook tegen mensen die met wat voor een smoes dan ook gratis naar binnen willen.

Vanaf 2007 zet Paul zich in voor de EHBO-groep van SO Soest. Het was hard nodig dat wij bij onze evenementen en activiteiten konden beschikken over een groep mensen met een EHBO-diploma die bovendien de AED kunnen bedienen. Samen met de EHBO uit Hilversum heeft Paul 13 jaar geleden gezorgd dat in ons clubhuis de cursussen en de herhaalcursussen worden gehouden. Daarnaast zorgt Paul voor het onderhoud van de AED’s binnen ons complex en is hij al die jaren de contactpersoon voor de EHBO-groep.

Paul is een stille kracht, je hoort hem amper, bescheidenheid siert hem. Al met al is hij toch al weer 25 jaar actief voor SO Soest en is hij van grote waarde voor onze vereniging."

Bij elke thuiswedstrijd van SO Soest 1 bemant Paul van Beek het kassahokje
Het kersverse lid van verdienste werd in bloemen gezet
Paul van Beek kreeg de gouden speld opgeprikt door zijn eigen vrouw Geraldine
advertentie
advertentie