Taartjes
Taartjes KAG

King Arthur Groep vanaf 16 oktober ook weer op vrijdag open!

28 september 2020 om 11:33 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Door Corona moesten onze deuren tijdelijk dicht, maar vanaf 16 oktober zijn we er weer alle dagen (van maandag tot en met vrijdag). Eindelijk weer, aldus Corien Veltmeijer, begeleider bij KAG.

“Gekke tijden waren en zijn het. We zijn enorm blij dat we er weer kunnen zijn voor onze deelnemers en met een gevarieerder programma dan ooit. Daarbij nemen we alle Corona voorzorgsmaatregelen in acht. Naast onze reguliere activiteiten kunt u meedoen met een wandelclub op donderdagmiddag, een klaverjasclub op woensdagmiddag en een schilderclub op maandagmiddag. Ook voor de vrijdag willen we iets bedenken, dat doen we samen met de deelnemers, dat kan echt van alles zijn, taarten bakken, bloemschikken of een sjoelcompetitie, wij zijn overal voor in.

Bij King Arthur Groep is deelname flexibel van enkele uren tot een hele dag. Wilt u alleen deelnemen aan een van onze clubactiviteiten dan kan dat ook.

Deelname kan vanuit een Wmo of WLZ indicatie of particuliere bijdrage. Wilt u meer weten, bel 06- 37 44 93 97 of mail Corien Veltmeijer ocsoest@kingarthurgroep.nl

advertentie
advertentie