Voetbal op wandeltempo
Voetbal op wandeltempo Jan Frommink

Soester wandelvoetbal gestart

19 september 2020 om 01:20 Sport Deel je nieuws

SOEST - Donderdagmiddag 17 september vond de aftrap plaats van het wandelvoetbal. Het was de eerste sessie van vier donderdagen Old Stars-voetbal bij SO Soest. Wellicht dat er op een later moment ook de andere Soester clubs als speellocatie aanhaken.

De eerste wandelvoetbalbijeenkomst was een succes. Tien mannen en vrouwen waren, onder schitterende omstandigheden, naar de Bosstraat-Oost gekomen om onder leiding van trainer Leo Rauch een partijtje te ballen. Geen fysiek contact, geen slidings en de bal niet boven heuphoogte. Dit zijn de belangrijkste regels en uiteraard gebeurde alles binnen de corona-afspraken binnen en buiten het veld. 

De reacties waren enthousaist en wellicht zijn er komende donderdag nog meer mensen present. Komt ook! Voorlopig zijn er geen kosten verbonden aan deelname en je hoeft ook geen lid te zijn van een voetbalvereniging.

Wil je meedoen of weet je iemand die mogelijk interesse heeft, kom dan donderdag a.s. om 14 uur naar SO Soest. Voor vragen graag een mail naar Gerard van den Breemer breemer47@zonnet.nl

 

advertentie
advertentie